Na takiej- http://developer.android.com/about/dash ... index.html
Przykład z Rumunią nie jest wydumany tylko z życia wzięty. Oczywiście przed każdą podróżą służbową przeglądasz listę aplikacji w telefonie?

So nie manipuluj cycatami cytytami catatamiSo What! pisze:Sony Xperia Zgregski pisze: ktoś zapytał jaki telefon kupić (Galaxy vs iP5)
Chuju! Mgreeeeeen ;)So What! pisze:gregski, ty huju
Coś mi to wygląda na nokaut techniczny (poparty faktami)...Chloru pisze:Konto usunięte, proszę bardzo - http://allegro.pl/najtaniej-fabrycznie- ... 27267.html telefon nowy bez blokady sim-lock.
Na takiej- http://developer.android.com/about/dash ... index.html
Przykład z Rumunią nie jest wydumany tylko z życia wzięty. Oczywiście przed każdą podróżą służbową przeglądasz listę aplikacji w telefonie?![]()
Czytaj uważnie o tych MB ;->
akurat za drogi to nie jest. Kupiło go tyle ludzi, że nawet można powiedzieć, że jest taniChloru pisze: Jeszcze raz napiszę wszystkim - nie mam nic do ajfona po prostu uważam, że jest za drogi
Chloru pisze: Oczywiście przed każdą podróżą służbową przeglądasz listę aplikacji w telefonie?
Arno pisze: Co prawda można by z iPhona słuchać w aucie zamiast z iPoda.
Alan, Alan, Alan! pisze: sprzedawca w szarym mundurku, wręczając telefon w szarym papierze, powinien sprawdzać cenę w oficjalnych wytycznych ministerstwa cen.![]()
Konto usunięte pisze: A tak w ogóle, to czy mi się wydaje, czy to jest tak, że w tym cudownym wolnym Androidzie nie możesz sobie wgrać dowolnej wersji systemu jak ci wujek Gugiel nie pozwoli? No to istny skandal I widzisz, tak gardłujesz że "szerokie masy społeczeństwa" chcą tańszych telefonów, a tu raptem to całe SGS3 to kilka procent. Jest o co się spierać?
Dokumenty. Jeszcze raz powtórzę - dokumenty. Nie, nie wszyscy mają MacaKonto usunięte pisze: Powiedz mi jeszcze, co tam w tej Rumunii przegrywałeś? Aplikację? Jaką aplikację? Do telefonu?
Nie wujek gugiel, tylko producent telefonu. Temu zazwyczaj nie chce/opłaca się wydawać nowszych wersji systemu na starsze telefony. Wtedy pozostają tylko niezależne grupy programistów. No, ale dzięki temu, że ten system jest _wolny_ to takie oprogramowanie mogą przygotować zupełnie legalnie. I dzięki temu na swoim starym, poczciwym SGS I mam system w wersji 4.1.2.Konto usunięte pisze:A tak w ogóle, to czy mi się wydaje, czy to jest tak, że w tym cudownym wolnym Androidzie nie możesz sobie wgrać dowolnej wersji systemu jak ci wujek Gugiel nie pozwoli?
czyli tak samo jak zjailbreakowac iphone i wtedy jest juz wszystkomającyChloru pisze: dla Twojej informacji - możesz sobie wgrać dowolną wersję systemu. Ba jak umiesz to możesz sobie wgrać nawet system nie od Wujka Gugla.
Chloru pisze:
Konto usunięte napisał(a):Powiedz mi jeszcze, co tam w tej Rumunii przegrywałeś? Aplikację? Jaką aplikację? Do telefonu?
Dokumenty. Jeszcze raz powtórzę - dokumenty. Nie, nie wszyscy mają Maca![]()
To trzeba pisać, że dokumenty.Chloru pisze: Szczególnie kiedy potrzebna nam aplikacja waży kilka megabajtów a jesteśmy zagranicą i nie mamy dostępu do Wifi. Been there, done that. Chodziło o proste użycie telefonu jako pendrive'a w dalekiej Rumunii.
Chloru pisze: Po prostu nie lubię płacić za to za co inni płacą, czasami jednak płacę za to a co inni nie daliby złamanego eurocenta
Chloru pisze: Po prostu porównałem ceny z tego samego źródła, które nie preferuje żadnego z producentów i wyszło ~50% ceny.
Chloru pisze: to co zaprezentowałeś to ewidentny brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.
A co to ma za znaczenie, na pewno nie chcę AndroidaChloru pisze: jakie inne systemy możesz wgrać na iPoo?
no wynika z tego, że nie ma jednego sprzętu błogosławionego przez G. Możesz sobie sam taki wyprodukowaćKonto usunięte pisze: A w Androidzie producent ma jeszcze coś gmerać w systemie?
Alan, Alan, Alan! pisze: najstarsze nie są wspierane przez najnowszy iOS?
Chloru pisze: telefon nie wygasi ekranu dopóki na niego patrzysz. Masz taki bajer