Konto usunięte pisze: Może i te Maki są drogie, ale działają![]()
Na jednych bebechach, to każdemu by działało

Konto usunięte pisze: Może i te Maki są drogie, ale działają![]()
Konto usunięte,Konto usunięte pisze:Konto usunięte, nie zgodzę się. Linuxy też działają stabilniej od windy - a na różnych bebechach.
Ostatnio mi kolega powiedział "Fido, używasz poleceń systemowych sprzed 10 lat". I tak też skomentuję powyższeKonto usunięte pisze:Konto usunięte, nie zgodzę się. Linuxy też działają stabilniej od windy - a na różnych bebechach.
Konto usunięte pisze: "Fido, używasz poleceń systemowych sprzed 10 lat".
Chlor ma takie wycieki, że szybko by był stack overflow.Konto usunięte pisze: Chloru, na stos systemowy go
Seria N to szit do potęgi na windzie xp.Лукашэнка pisze: Jeśli chodzi o Lenovo, to używam laptopów z serii T, od ponad dziesięciu lat
FUX,FUX pisze:Seria N to szit do potęgi na windzie xp.Лукашэнка pisze: Jeśli chodzi o Lenovo, to używam laptopów z serii T, od ponad dziesięciu lat
Kolejna reinstalka, sterowniki wgrane, aktualizacja i wszystko w kosmos.
Stabilność powala. Trzymam przez program do faktur.
Czekam na zmodyfikowany pod japko.
Лукашэнка pisze: jeśli używasz laptopa tylko stacjonarnie, to polecałbym serię W, np taki model:
http://www.kuzniewski.pl/p10729,lenovo- ... cenie.html
A za 1/2 tej kwoty też możesz mieć MacBooka Pro?Konto usunięte pisze:Лукашэнка pisze: jeśli używasz laptopa tylko stacjonarnie, to polecałbym serię W, np taki model:
http://www.kuzniewski.pl/p10729,lenovo- ... cenie.html
Ja pierdziu, laptop za 15255 zeta![]()
W tej cenie albo i taniej mogę mieć porównywalnego MacBooka Pro
Lepsze to niż core dump :twisted::mrgreen:Alan, Alan, Alan! pisze:Chlor ma takie wycieki, że szybko by był stack overflow.Konto usunięte pisze: Chloru, na stos systemowy go
nie kombinuj, bo dostaniesz kernel panicaChloru pisze: Lepsze to niż core dump :twisted::mrgreen:
a ten MBP to co, subaryna? czy też może laptopKonto usunięte pisze: Ja pierdziu, laptop za 15255 zeta
W tej cenie albo i taniej mogę mieć porównywalnego MacBooka Pro
To znajdź proszę konkurenta na taką kieszeń:Konto usunięte pisze:W Apple też można sobie wybrać coś na swoją kieszeń...
Alan, Alan, Alan! pisze: a ten MBP to co, subaryna? czy też może laptop
Лукашэнка pisze: To znajdź proszę konkurenta na taką kieszeń:
http://www.komputronik.pl/product/18062 ... Bialy.html
Żaden problem, tu masz Subaru ekwiwalentne do Fiata Panda:Konto usunięte pisze:To jakiś totalny lowend - tak jakbyś chciał znaleźć Subaru ekwiwalentne do Fiata Panda (nie twierdzę, że Fiat Panda jest złym autem).
Лукашэнка pisze: nie można wszystkich mierzyć własną miarą zamożności.
Лукашэнка pisze: tu masz Subaru ekwiwalentne do Fiata Panda:
a znasz grabie co grabią od siebieЛукашэнка pisze: Apple to jest klasyczny przykład chciwego, ekspansywnego, agresywnego koncernu, w którym wszystko jest podporządkowane żądzy coraz większego zysku.
nie, mają też produkty dla tych aspirujących co będą wpierniczać ziemniaki ze zsiadłym mlekiem pół roku aby tylko się pokazać że mają coś z odpowiednim logo.Лукашэнка pisze: wyjaśnię, w pewnym uproszczeniu, że Apple oferuje jedynie produkty dla bogatych.