Po występie Beyonce napięcie padłoKruszyn pisze:Lipa na cały świat
BOKS
Re: BOKS
49'ersi przegrywali 28- 6 gdy nastąpiła awaria zasilania, przebudzili się (36 minut przerwy) i wyprowadzili wynik na 28 - 23
Można powiedzieć, że mecz zaczyna się od nowa a jeszcze mamy jakieś 18 minut gry...
Ostatnio zmieniony 4 lut 2013, o 04:45 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
no przyznam się ,że odpadłem po występie Beyonce
ale tłumaczę się tym ,że na rano miałem do pracy 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
dla tych co nie widzieli - 7 i 8 runda - szacun dla Diablo
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Ypgd6BNvyCA
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Ypgd6BNvyCA
źródłoTelefon z USA
Polskim bokserem zachwyca się cały świat. Nie tylko bokserski. - Zaraz po walce do Leona Margulesa, amerykańskiego promotora, który był z nami, zadzwonił 50 Cent. Mówił, że z otwartymi ustami oglądał pojedynek, pytał co to za skurczybyk ten Diablo, że w życiu nie widział większego wojownika. Porozmawiał też z Gosią i gratulował jej męża - zdradza nam Andrzej Wasilewski (42 l.), promotor Włodarczyka.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Polaris12125
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mi się bardzo podobała ostatnia walka włodarczyka. Tak jak z reguły bije się nudno, tak akurat ta walka była super.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Wczoraj to był jakiś cyrk a nie pokaz boksu, gdyby naprzeciw Władka wyszedł Jędrek z dawnych lat to zmiótłby go z ringu.
Czy ktoś wreszcie zniszczy dwóch dominatorów z Ukrainy ? nie wiem ale to już zaczyna być nudne.
Czy ktoś wreszcie zniszczy dwóch dominatorów z Ukrainy ? nie wiem ale to już zaczyna być nudne.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
chyba publiczna miała już dosyc porażek z Polsatem
źródłoJak dowiedział się "Super Express", polscy widzowie zobaczą 2 maja określany mianem walki stulecia pojedynek pomiędzy Floydem Mayweatherem Juniorem a Mannym Pacquiao w TVP. Z racji tego, że najlepszą ofertą okazała się ta złożona przez telewizję publiczną, transmisja z Las Vegas będzie za darmo.
O transmisję starały się Polsat, NC+ oraz TVP. Jak wynika z informacji, do których dotarł "Super Express", telewizja publiczna zapłaciła za pojedynek aż 135 tysięcy dolarów. Według osoby znającej kulisy negocjacji TVP miało dwukrotnie przebijać każdą ofertę Polsatu.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
A ostatnio polsrat nadawał program o swoim nieżyjącym współtwórcy.To on postawił na sport i namawiał smrodziarza na transmisje.Po prostu taka misja tej stacji...
Pamietajmy o Wołyniu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
gdyby wygrał, byłaby to historia jak z Hasimem Rahmanem - niespodziewanie pokonał Lewisa i wszyscy mówili, że był to najsłabszy mistrz wagi ciężkiej
w następnej walce dostał bęcki od Lewisa i wszystko wróciło do normy
co by było jakby wygrał? On jeszcze ma z 5 lat boksowania, żeby dojść do poziomu walki o mistrzostwo - to było za szybko moim zdaniem
nikt nie zabroni mu marzyć i kasować wypłatę porządną jak sami dają
przynajmniej wytrzymał dłużej niż Endju
w następnej walce dostał bęcki od Lewisa i wszystko wróciło do normy
co by było jakby wygrał? On jeszcze ma z 5 lat boksowania, żeby dojść do poziomu walki o mistrzostwo - to było za szybko moim zdaniem
nikt nie zabroni mu marzyć i kasować wypłatę porządną jak sami dają
przynajmniej wytrzymał dłużej niż Endju
nie nazwałbym tego "wytrzymywaniem".busik pisze:przynajmniej wytrzymał dłużej niż Endju
Jak dla mnie, dobrze boksował. Myślę, ze prowadził na punkty, aż do tego nokautu.
Z szacunkiem do Endrju, ale jednak boks Szpilki podoba mi się trochę bardziej.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy