http://lesbianlife.about.com/od/otherfu ... anCars.htm
http://www.edgeboston.com/index.php?ch= ... s&id=76060
http://www.subaruforester.org/vbulletin ... ers-57947/

hehehe WIS jak ja to lubięWiS pisze:Marlena, no wynika z tego, że gdy już lesbijki przejdą przez salon Subaru to faceci, w tym geje, też sobie mogą jakieś resztki kupić![]()
A dla autora wątku mam słowo pociechy: jak widać, Subaru nie są wózkami dla prawdziwego maczo - to jednak nie audica ani passat w dizelku i z czipem![]()
Ale nabywając Imprezę, będziesz za to postrzegany (przynajmniej przez amerykańskich gejów), jako "successful, sexy and well-off." No lepsze to, niż nic
Ja piję z moją perełkąSubaru piją tyle ile lubią, i ani łyka więcej. Dokładnie tak jak ich kierowcy. I nie ma sensu im zabraniać ani ograniczać, trzeba to pokochać.
Dla oszczędnych są inne marki.
jeśli chodzi o paliwo z Twojego linku co podałeś to jak ja zrobiłem trzy wypady w roku na odległośc 2000 km w dwie stronyX3 to koszt Pb wyszedł jak roczny budżet tego człowieka co podał ten pan w kosztach eksploatacji za paliwoChloru
Nie każde, ale sporo egzemplarzy. Nie pytaj mnie dlaczego, bo nie wiem, są tu koledzy bieglejsi w technice, to może wyjaśnią.laik pisze: piszesz ,e subaru bierze olej przy ostrej jeździe na prostej to kazde tak ma z tym olejem??duzo trzeba dolewać??
Z męczeniem to może przesadziłem, ale charakterystyka silnika, dość krótkie zestopniowanie skrzyni i kiepskie wyciszenie sprawiają, że w konkurencjach autostradowych Subaru przegrywają np. z Niemcami z dużymi wolnossącymi silnikami albo nowoczesnymi turbodieslami wyższej klasy.laik pisze: czemu niby subaru się męczy na prostej??i jakie niby auto twoim zdaniem by było lepsze??
A ile spaliła laweta?darecki1981 pisze: udało mi się zejść na spalaniu na trasie do 7,3 l/100 km
u mnie brak 6 jest wyczuwalnyWiS pisze:Z męczeniem to może przesadziłem, ale charakterystyka silnika, dość krótkie zestopniowanie skrzyni i kiepskie wyciszenie sprawiają, że w konkurencjach autostradowych Subaru przegrywają np. z Niemcami z dużymi wolnossącymi silnikami albo nowoczesnymi turbodieslami wyższej klasy.laik pisze: czemu niby subaru się męczy na prostej??i jakie niby auto twoim zdaniem by było lepsze??
Subaru budowano do szybkiej jazdy po krętym i krzywym, i w te klocki są najlepsze.
Laweta w słowniku polskim oznzcza przyczepę lub naczepę doczepioną do pojazdu spalinowego,więc sam możesz sobie przeliczyć ile spaliłaA ile spaliła laweta?
Ekhmmm, to nie ja się tu chwalę użyciem 7.3 - ja tam swojego konia nie odzwyczajam od jedzeniadarecki1981 pisze: "macie jakiś żal" cierp ciało co chciało
Tato, zjedź w końcu z tego rondaKonto usunięte pisze: jak to mawia moja 3 latka- tato zwolnij kręci mi się w głowie
a mam czym co nieEkhmmm, to nie ja się tu chwalę użyciem 7.3 - ja tam swojego konia nie odzwyczajam od jedzenia
Zależy, jak dla kogo. Dla mnie na przykład - za mały prześwit, za długie zwisy, kiepski wykrzyż...laik pisze: jakie są ewentualne wady wrx??
A o czym konkretnie...?laik pisze: co mam myśleć o tym:/??
HowghBarthol pisze: jeśli odpowiada Ci WRX to kupuj