WiS pisze: Ajemsiur, bikors czego się od rana nie dotknę, to się pieprzyJeden z przykładów - w ofdebityntrak.
![]()
A więc to Twoja wina

Tak bardzo się przestraszyłeś, że miastowi zdeklasują autochtonów?

WiS pisze: Ajemsiur, bikors czego się od rana nie dotknę, to się pieprzyJeden z przykładów - w ofdebityntrak.
![]()
Grzesiu, bój się Boga przecież za 10 pierwszą miałeś na osi jak post pisałeś
mały 5150 pisze: A tak swoją drogą to zamknęli dzisiaj most Poniatowskiegoi to podobno na kilka tygodni
![]()
![]()
, nic k...a nie słyszałem.
mały 5150 pisze: rzeba się chyba z powrotem do Europy przeprowadzić.
MaciekSubru z "kropki" szyje w skórze tapicerki.srnk pisze:Niedobry jest wyślizgany plastik na sterze w forku. Chyba muszę kierownicę utegesowić nieco.. możecie polecić jakiegoś zdolnego obszywacza w Waw?
hogi pisze: MaciekSubru z "kropki" szyje w skórze tapicerki.
http://www.4drive.pl
rrosiak pisze:"Bogaty asortyment pozwala sprostować wielu rónym wymaganiom naszych klientów"
Właśnie, może sami wyjdziemy z takim pomysłemWiS pisze: Kara śmierci za przekroczenie o 50 i dożywotnie ciężkie roboty za 25 - to by rozwiązało problem, przynajmniej... eee... częściowo.
![]()
barbie pisze: Czy ktoś mógłby mi krótko streścić co się działo na forum przez ostatni tydzień?![]()
PESYMISTA!!!!!!!!EterycznyŻołądź pisze:barbie pisze: Czy ktoś mógłby mi krótko streścić co się działo na forum przez ostatni tydzień?![]()
Dla Ciebie wszystko.
A więc... nic, w sumie.
EDIT: Po głębszym zastanowieniu to jedna rzecz się stała. Została ustalona (narzucona?) data kolejnego Kieleckiego spotkania, na którym i tak się pewnie nie zjawisz.
No to chyba dość oczywisteEterycznyŻołądź pisze:data kolejnego Kieleckiego spotkania, na którym i tak się pewnie nie zjawisz.[/edit]
nic dziwnego....EterycznyŻołądź pisze: oni tu na mnie same złe rzeczy mówią.
EterycznyŻołądź pisze: One nie dość, że się wyzłośliwiają to jeszcze wyrzucają (z tego Świata), one te Fuxy jedne, sie znaczy.!