Nie jest o wprawdzie złoty medal, ale i tak gratuluję

Konto usunięte pisze: Od wczoraj jestem ojcem wicemistrzyni polski w żeglarstwie w klasie Cadet![]()
gratulacje!Konto usunięte pisze:Duma narodowa pomieszana z dumą rodzicielską....
Od wczoraj jestem ojcem wicemistrzyni polski w żeglarstwie w klasie Cadet
Gorsza wiadomość jest taka, że mam szykować kasę na mistrzostwa świata w przyszłym rokuDobrze, że to tylko UK, a nie np. Australia
Konto usunięte pisze: Duma narodowa pomieszana z dumą rodzicielską....
Od wczoraj jestem ojcem wicemistrzyni polski w żeglarstwie w klasie Cadet
Konto usunięte pisze: Gorsza wiadomość jest taka, że mam szykować kasę na mistrzostwa świata w przyszłym roku Dobrze, że to tylko UK, a nie np. Australia
Barthol pisze: tak z czystej ciekawości zapytam, ta kasiorka potrzebna na wyjazd ekipy dopingującej, czy raczej jest to jedyny sposób na wysłanie dziecka na tej rangi zawody z klubu??
Ma, byle poza sezonemmaf1 pisze: nasze bałtyckie ma swój urok i ...smak, zapach.
Znowu...?!Konto usunięte pisze: Od wczoraj jestem ojcem
So What! +1So What! pisze:Konto usunięteDido, jeszcze raz serdeczne gratulacje
esilon +1esilon pisze:Konto usunięteDido, gratulacje
Piter35 -10Piter 35 pisze:Tomciu gratulacje
Niestety to drugieBarthol pisze: tak z czystej ciekawości zapytam, ta kasiorka potrzebna na wyjazd ekipy dopingującej, czy raczej jest to jedyny sposób na wysłanie dziecka na tej rangi zawody z klubu??
A czemu? Ja się z zasady nie pcham tam, gdzie tłum plażowiczów. Są jeszcze odcinki plaż, gdzie można sobie w miarę spokojnie poplażowaćWiS pisze:Ma, byle poza sezonemmaf1 pisze: nasze bałtyckie ma swój urok i ...smak, zapach.![]()
Piter 35 pisze:Piękny dzień dziś mamy na razie - 12 stopni
spory mróz tam u WasPiter 35 pisze:Piękny dzień dziś mamy na razie - 12 stopni
Dido pisze: So What! +1![]()
Dido pisze: esilon +1![]()
Ach te kobiece punktacje - punkty dodatnie trzeba ciułać, a potem chwila nieuwagi i pozamiataneDido pisze: Piter35 -10![]()
Jak byłeś i nie przyjechałeś to wpierdolFUX pisze: A w niedzielę na Szrenicy było ponad 20...
Funky gdzieś tam szalał w poszukiwaniu podrobionego alkoholu , by było na wieczórFUX pisze: BTW byliście w Jizerkach po drugiej stronie?
Taaa . się zapomniałem ,że Kobiety to nasze szczęście i te nasze dzieciątka to bez nich się nie wyklują i masz Babo placekSo What! pisze: Dido napisał(a):
So What! +1
Dido napisał(a):
esilon +1
Dido napisał(a):
Piter35 -10
Ach te kobiece punktacje - punkty dodatnie trzeba ciułać, a potem chwila nieuwagi i pozamiatane
Piter 35 pisze: Jak byłeś i nie przyjechałeś to wpierdol
1. Bo najwięcej jodu, który oboje z Księżną Małżonką bardzo lubimy, jest w sezonie sztormowym, czyli jesienią (gratis: "gotyckie" widoki, które wolę od ckliwych letnich błękitów). W sezonie letnim nie ma natomiast co wdychać, chyba, że pot i dezodoranty plażowiczów.maf1 pisze: A czemu? Ja się z zasady nie pcham tam, gdzie tłum plażowiczów. Są jeszcze odcinki plaż, gdzie można sobie w miarę spokojnie poplażować
I czasami padaPiter 35 pisze: Piękny dzień dziś mamy na razie - 12 stopni