Witam
Mam do sprzedania nowy telefon Sony Xperia Z black kupiony w salonie Plusa w połowie lipca. Telefon ma dwu letnią gwarancję oraz dodaje fakturę zakupu. Sprzedaje telefon z całą zawartością słuchawki, ładowarka itd. jako gratis dodaje pokrowiec do telefonu. Cena jaka mnie interesuje za telefon to 1700 zł. Telefon został raz włączony w celu sprawdzenia czy działa. Wysyłka kurierem lub odbiór osobisty (kupujący opłaca koszt przesyłkę). Kontakt telefoniczny : 695-912-795 lub przez forum.
Sprzedam używany telefon Nokia N8 granatowa wszystko do niej mam tylko muszę poszukać. Telefon cały sprawny od nowości noszony w pokrowcu więc nie jest porysowany czy zniszczony. Bateria trzyma długo, a ładowarka jest oryginalna. Gwarancji chyba nie posiada na dniach sprawdzę fakturę. Cena hmm czekam na propozycję :) Telefon kontaktowy 695-912-795 lub po przez forum.
Ps. Zdjęcia zamieszczone są na kropce o to link. Tutaj coś nie mogłem dodać :(
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... siii-mini/
Do zamknięcia - telefon sprzedany
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Nowy telefon Sony Xperia Z oraz Nokia N8 używana
Telefon został sprzedany. Proszę o zamknięcie.