Subaru GT pisze: dlaczego w tym kraju wszystko zaczyna się od podejrzeń i negatywów?
Pozwolisz, że odpowiem. Doświadczenie.
Subaru GT pisze: dlaczego w tym kraju wszystko zaczyna się od podejrzeń i negatywów?
automatycznie budzi podejrzenia, że masz coś do ukrycia.Subaru GT pisze: Proszę nie zadawać pytań tech na forum
O ja cię kręcę, auta co prawda w tych warunkach raczej nie kupie, ale kusi mnie pohandlowac, żeby zobaczyć jak będzie wygladać ta "weryfikacja tożsamości"Subaru GT pisze: udzielę jedynie osobiście po weryfikacji tożsamości.
Subaru GT, jesteś aż takim zadufanym w sobie ignorantem że nie zauważyłeś iż negatywne uwagi, m.in. braki w wykształceniu i wychowaniu ,kierowane są pod twoim adresem? Po co pijesz do mnie i robisz z siebie jeszcze większego kretyna? Jeśli masz coś do zarzucenia mojemu słownictwu to proszę o konkrety a nie kolejne farmazony. Szkoda mi czasu na odpisywanie ale czasem jak się nie da piórem to trzeba młotkiem, do betonu można tylko tak przemówić.Subaru GT pisze:Leon - mimo rozpoczętych przez Ciebie złośliwości od początku mojego ogłoszenia, doceniam jednak Twój dowcipny styl pisania. Serio. Nie wiem, czy dam radę nadrobić braki wykształcenia w logice nieeuklidesowej i słownictwie osobnika kryjącego się pod nickiem Freediverleon pisze:Subaru GT pisze: Takiego określenia (pogrubione) jeszcze nie słyszałem
Braki w wykształceniu dasz radę nadrobić. W wychowaniu też, o ile będziesz pilnym uczniem.![]()
Coś mi się to nie spina. TIPTRONIC z łopatkami w 2005 ? chyba mocno dłubane auto z tego co znam historie tego modelu to nie było łopatek w tych latach i do tego skrzynie 4biegowe :)Subaru GT pisze:Sprzedam wyjątkowy Legacy GT 2005 Limited, kuty silnik, przelowoty wydech nierdzewny, gaz, ok. 300 KM!
Subaru Legacy GT 2005 r. , wersja limitowana, automat – tiptronik z opcją trybu sport, zmiany biegów w kierownicy.
rozumiem, że to wersja z NAVI i bilsteinem w zawiasie ?Subaru GT pisze:Sprzedam wyjątkowy Legacy GT 2005 Limited, kuty silnik, przelowoty wydech nierdzewny, gaz, ok. 300 KM!
Maksymalna opcja wyposażenia.
jeśli to auto ma 300KM to jak ty hamowałeś tym samochodem ? na seryjnych heblach ? śmierć na drodzeSubaru GT pisze:Sprzedam wyjątkowy Legacy GT 2005 Limited, kuty silnik, przelowoty wydech nierdzewny, gaz, ok. 300 KM!
To słabo znaszsorcerer pisze: z tego co znam historie tego modelu to nie było łopatek w tych latach i do tego skrzynie 4biegowe :)
Dajcie już spokój...Coś mi się wydaje, że to ogłoszenie typu allegdrogo: "subaru V8, dwuprzęsłowa skrzynia, niebity, 10tyś przebiegu"
Nigdy się automatem specjalnie nie interesowałem, no ale cóż człowiek się uczy całe życie...WRC fan pisze:sorcerer pisze: z tego co znam historie tego modelu to nie było łopatek w tych latach i do tego skrzynie 4biegowe :)
To słabo znasz![]()