[k] silnik gt albo wrx
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
auto_rs
- 2 gwiazdki
- Auto: Mercedes C32 AMG, ML55 AMG, Fiat 126RS, Fiat 850 Spider itd ;-)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [k] silnik gt albo wrx
Co Cię interesuje shortblock, longblock czy kpl z osprzętem? Mam UK Prodrive 260KM v5 (kompletny z osprzętem ale może być też longblock) lub JDM STI newage (shortblock) lub JDM Type r v5 (longblock).
Pozdrawiam
Sławek.
Pozdrawiam
Sławek.
- wolek1993
- 2 gwiazdki
- Auto: 2x Impreza GT MY97 & MY99
mam shortblock EJ205 z GT '99 zrobiony na nowym wale i panewkach (miał u mnie wylądować ale wskoczył zamknięty blok więc ten jest mi zbędny)
-
[email protected]
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester
-
Wisniajacek
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy Turbo Dziadek
Cześć
Mam kompletny silnik z wiązka i sterownikiem od WRX 260KM z anglika.
Jeśli Cię interesuje daj znać. Silnik jezdził z automatem. Sprawny, bo kupowałem go do swojej Legacy, ale póki co nie założe, bo podciagnąłem moc w fabrycznym silniku.
Jacek
Mam kompletny silnik z wiązka i sterownikiem od WRX 260KM z anglika.
Jeśli Cię interesuje daj znać. Silnik jezdził z automatem. Sprawny, bo kupowałem go do swojej Legacy, ale póki co nie założe, bo podciagnąłem moc w fabrycznym silniku.
Jacek