Polskie internety nie przestają mnie zaskakiwać. Okazuje się, że dość śmieszną przeróbkę wypadku Roberta z podłożonym głosem na poważnie wzięła Gazeta Wyborcza.
Poniżej link do filmu z podłożonym głosem (uwaga, wulgaryzmy!)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=0Db3_Mz0 ... e=youtu.be
Rajdy 2014
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Re: Rajdy 2014
HAHAHA
ja dzisiaj nawet screeny z tego wydania widziałem.. jełopy 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubione posty: 0
Wywalili to tumany? Macie gdzieś linka?
Jak taki poziom rzetelności dziennikarskiej prezentowany jest przy takich oczywistych wydarzeniach to co dopiero musi być w przypadku tych, gdzie łatwo coś zatuszować/przeinaczyć/zmanipulować.
Jak taki poziom rzetelności dziennikarskiej prezentowany jest przy takich oczywistych wydarzeniach to co dopiero musi być w przypadku tych, gdzie łatwo coś zatuszować/przeinaczyć/zmanipulować.

Arti pisze: Macie gdzieś linka?
No własnie, albo jakiś print screen...
Arti pisze: Jak taki poziom rzetelności dziennikarskiej prezentowany jest przy takich oczywistych wydarzeniach to co dopiero musi być w przypadku tych, gdzie łatwo coś zatuszować/przeinaczyć/zmanipulować.
Przerażające to jest w momencie, gdy człowiek sobie uświadomi, że artykuły o podobnej jakości powstają np. z działu ekonomia, zdrowie itd. Zresztą już kiedyś była o tym dyskusja w naszym wątku o mediach.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
voila
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a petycję podpisał? 

eMTi pisze:voila

pokazałem to kumplowi i popłakał się ze śmiechu.

pawlaswrc, no Ty byłeś najbardziej napalony na dowalenie Pociejowi, więc się pytam, czy podpisałeś petycję w sprawie przeprosin Kubicy przez Pocieja.. Wrzucałem wcześniej linka, jak czytasz 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubione posty: 0
Aha, to czytałem, ale nie latam po fakbuku to nie pociągnąłem tematu dalej.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

w tamtym roku była straszna burza po tym podsumowaniu (choć ja się zgadzałem z tezami postawionymi wtedy) , ciekawi mnie co teraz towarzystwo myśli
moim zdaniem bardzo celne uwagi
Link: https://www.youtube.com/watch?v=15mqzFBjF3Y

Link: https://www.youtube.com/watch?v=15mqzFBjF3Y
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Wiem, że to you w [], ale coś naskrobięTERZO pisze: Barthol co ty na to?

Ciekawe czy pilot Hołka to faktycznie łapanka... Choć ja stawiałbym na inną sytuację: Hołek jest za cienki finansowo by móc dyktować warunki i polecenie przyszło z góry

A co do Kubicy, to Julek brzmi w tym wywiadzie jakoś bardziej rozsądnie i mniej sensacyjnie niż rok wcześniej... + celna uwaga o tych zmianach regulaminowych jeśli chodzi o same auta (że jest ich za dużo... I w efekcie zostaje się z autem, z którym nie bardzo jest co zrobić w kolejnym sezonie)
Ostatnio zmieniony 21 sty 2014, o 22:03 przez barton, łącznie zmieniany 4 razy.
drugi raz się nie natnęTERZO pisze: burat co ty na to?

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Barthol, a masz jakieś info odnośnie dalszej kariery Wojtka? bo nie wiem, czy coś przeoczyłem 

brahu, ponoć szuka GC8 i będzie coś dłubał 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
jak mawiają, ważny jest dobry start.. Miał Evo IX rok po uzyskaniu prawka 

noo wiadomo, że Effo do nauki jazdy jest odpowiednie, a jak się już naumiał, to wiadomo do czego się przesiadłeMTi pisze: Miał Evo IX rok po uzyskaniu prawka

do hądy?

brahu pisze: Barthol, a masz jakieś info odnośnie dalszej kariery Wojtka? bo nie wiem, czy coś przeoczyłem
tylko tyle co w necie napiszą (na różnych forach), więc raczej mało wiarygodne... Jedni wieszczą, że zostaje w SPRT, inni że nie i będzie jeździł autem klasy R5 lub s2000...
a i pewnie posag też miał wpływeMTi pisze: jak mawiają, ważny jest dobry start.. Miał Evo IX rok po uzyskaniu prawka

A może to wcale nie był kasting na kierowcę, tylko sponsora

Zresztą teraz jest wysyp takich młodych, pięknych i zasobnych, co będą się bawić w motorsport topowym sprzętem

Ostatnio zmieniony 22 sty 2014, o 21:28 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
Motorsport = $$$
.. i nigdy nie było inaczej.
A ktoś jeździć musi
.. i nigdy nie było inaczej.
A ktoś jeździć musi

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
No niestety... rzeczywistość. Trzymam kciuki za Siemanko, dobrze by było, żeby się rozwijał chłopak.