COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
- anpart
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester MY04 N/A
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Małżeństwo zginęło w wypadku samochodowym. Lekarze robią sekcję. Otwierają czaszkę faceta a tam mózg duży, ładnie pofałdowany, wręcz podręcznikowy. Otwierają czaszkę kobiety, patrzą, a u niej nie ma nic tylko cienka, czerwona żyłka od ucha do ucha. Zgłupieli zupełnie. W końcu jeden wziął skalpel i żyłkę przeciął. Kobiecie odpadły uszy.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Zawsze byłem fanem Billa Gatesa
Link: https://www.youtube.com/watch?v=v5uw07iEkjU[/video]
The other Bill
PS. wiem, że stare i znali to wszyscy oprócz mnie

Link: https://www.youtube.com/watch?v=v5uw07iEkjU[/video]
The other Bill

PS. wiem, że stare i znali to wszyscy oprócz mnie

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Nie znałem. Dobre 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
czyli też tak jak ja nie robisz update internetu codziennie?Chloru pisze: Nie znałem. Dobre

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Alan, Alan, Alan!, z rzadka... ale ostatnio przeczytałem, że na forach phpBB jest taka fajna zmienna [ you ]. 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Chloru pisze: ale ostatnio przeczytałem, że na forach phpBB jest taka fajna zmienna [ you ].

co tym razem Anonymous odwalił?
- Chloru
- 6 gwiazdek
Anonymous doradza mi czy kupić MacBooka Pro czy jednak Lenovo. Nie mogę się przez niego zdecydować 

lol... akurat w kontekście doradztwa między maciem a lenovo moje you siadło idealnie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: TERZO, chyba już Korea Płn zadziałała Generalnie był to artykuł o tym, że dzisiaj w wiadomościach w TV w Północnej Koreii podali, że wielkim sukcesem zakończyła się misja lądowania człowieka na Słońcu i tym samym KP zostawiła w tyle wszystkie narody świata w kontekście podoboju kosmosu. Bohatrskiemu astronaucie lot na Słońce zajął 3h, wyruszył w nocy, natomiast uroczyste powitanie na powrót szykowane jest na 9 wieczorem No po prostu nie mogę

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Wszyscy się obawiali, że astronauta spłonie od ciepła, ale na szczęście poleciał w nocy 

- anpart
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester MY04 N/A
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Małżeństwo wybrało się autem na polowanie. Z racji tego, że we dwoje byli myśliwymi to 2 flinty. Zaparkowali obok lasu i idą na ambonę. Mąż przypomniał sobie, że zostawił otwarte auto, więc wrócił się je zamknąć. Żona weszła na ambonę.
Gość zamyka drzwi i słyszy buum, strzał. Myśli, pewnie żonka już powaliła jakiegoś jelenia lub dzika. Nic idzie dalej. Znowu strzał! Podjarany dobiega do ambony i co widzi? Żona mierzy ze sztucera, 100 metrów dalej na łące klęczy facet i mówi:
- tak proszę Pani, tak to jest Pani jeleń, tylko czy ja mogę zabrać siodło...
Gość zamyka drzwi i słyszy buum, strzał. Myśli, pewnie żonka już powaliła jakiegoś jelenia lub dzika. Nic idzie dalej. Znowu strzał! Podjarany dobiega do ambony i co widzi? Żona mierzy ze sztucera, 100 metrów dalej na łące klęczy facet i mówi:
- tak proszę Pani, tak to jest Pani jeleń, tylko czy ja mogę zabrać siodło...
albo i nie.....
nasza telewizja już tez do tego dąży
Link: http://www.liveleak.com/view?i=2af_1390777749
nasza telewizja już tez do tego dąży
Link: http://www.liveleak.com/view?i=2af_1390777749
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
bójki jak bójki, ale ten damski bokser to jakaś masakra.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna