Tylko startpawlaswrc pisze: Start masakryczny!!!

Złoił go okrutnie Ogier

Tylko startpawlaswrc pisze: Start masakryczny!!!
pawlaswrc pisze: A jeszcze mi się przypomniało, że przecież wyniki są na wrc.com.
http://www.wrc.com/en/wrc/results/swede ... 319--.html
jarmaj pisze: Rezultaty to trochę zimny kubeł na głowę fanbojów Kubicy, którym się wydawało, że czegoś takiego nawet Gronholm nie widział
Dokładnie też tak uważam.ryjeks pisze:Inną sprawą jest, że on naprawdę nie jeździł w tych rajdach i najnormalniej w świecie musi nabrać ogłady itd.
Będzie dobrze
jarmaj pisze: Rezultaty to trochę zimny kubeł na głowę fanbojów Kubicy
o to tojarmaj pisze: Bawiły mnie jedynie te podniety z testów i sugestie, że tempo jest na zdublowanie mistrzów.
czekaj, czekaj.. Czy mi się wydaje, czy niedawno wspominałeś, że jak ktoś znowu wyskoczy z uczeniem się kubicy, to Cię szlag trafi?burat pisze: Dobrze jest jak jest ,ma jechać i w takich warunach nakręcić jak najwięcej kilometrów na koła , to jest doświadczenie które się przyda
nie chcę być adwokatem, ale jest drobna różnica pomiędzy Kubek się uczy, aeMTi pisze: czekaj, czekaj.. Czy mi się wydaje, czy niedawno wspominałeś, że jak ktoś znowu wyskoczy z uczeniem się kubicy, to Cię szlag trafi?
burat pisze: Dobrze jest jak jest ,ma jechać i w takich warunach nakręcić jak najwięcej kilometrów na koła , to jest doświadczenie które się przyda
burat pisze: Ale jak jeszcze raz usłyszę ,że "on się jeszcze uczy" to na miły Bóg ban dożywotni![]()
![]()
![]()
![]()