Powitanie
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Powitanie
vibowit, na takie figle jak wpadanie "w...
" (jak to WiS napisał) owszem. Bezsprzecznie.

A to nie w Motylu bylo?Konto usunięte pisze:Kiedyś był taki odcinek Czterdziestolatka jak inż. Karwowski biegał na bosaka po rosie z taką jedną
g.
Toż to w dzisiejszych czasach najwyższy stopień perwersji. Ja nie wiem, czy Eteryczny Żołądź w tak młodym wieku jest na to gotowyliwit pisze:Pobiegaj z nią boso po rosie EŻ, jest Twoja

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witojcie ! - powiedział górol waląc swoją bryczką w słup...no i kupił Subaru.
Bardzo się cieszę że to forum powstało i witam wszystkich posiadaczy i miłośników niebieskich (i nie tylko) wozidełek.
Bardzo się cieszę że to forum powstało i witam wszystkich posiadaczy i miłośników niebieskich (i nie tylko) wozidełek.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
W takim razie witamy na Forum rybakaYuiren pisze: Hehe, aktualnie mieszkam i pracuję w łodzi

Tylko nadal nie wiem na jakim morzuSo What! pisze:W takim razie witamy na Forum rybakaYuiren pisze: Hehe, aktualnie mieszkam i pracuję w łodzi

Yuiren, witamy, a i nie wszystkie wozidełka są na szczęście niebieskie 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Siema
Dobrze trafiłeś popytaj Piter'a 35 a sądzę, że niedługo będziesz jeździł GT

Dobrze trafiłeś popytaj Piter'a 35 a sądzę, że niedługo będziesz jeździł GT

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

pet3r, witaj, jak się ładnie uśmiechniesz to wyprowadzę Ci z garażu 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
liwit, chcesz wyprowadzić pet3rowi jego A4? Chociaż... może sama bym się skusiła, jak ładneliwit pisze: jak się ładnie uśmiechniesz to wyprowadzę Ci z garażu![]()

Witam wszystkich nowo przybyłych

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Doxa pisze: liwit, chcesz wyprowadzić pet3rowi jego A4
Bardzo chętnie.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Witam Wszystkich!
Pozdrawiam pięknie z 3-miasta i życzę mniej korków (tych na drodze
).
Koron
Pozdrawiam pięknie z 3-miasta i życzę mniej korków (tych na drodze

Koron
Witamy, witamy - faktycznie, Gdańsk jest fatalnie zakorkowany, byłem tam w czerwcu po wielu latach przerwy i byłem naprawdę zaskoczony. Ale te drogi na górkach oliwskich, mniam :)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
A taki stary, co to mam go trochę... - uturbione 2l i ... idzie do szkoły w tym roku :)
Poza tym czarny, manual, z kangurkiem... ale super jest!
Poza tym czarny, manual, z kangurkiem... ale super jest!