COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
przyznam szczerze, że koleś jest totalnym idiotą... Wiedząc, że może mieć czapę za oszustwa, powinien siedzieć cicho, a nie wrzucać filmiki do netu.. Ale jak widać doigrał się już 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Teraz ma czas na chwilę refleksji.Wyciągną mu wszystkie "zgubione" auta.Przy takim patencie nie pracował sam.Ktoś pierdnie i wtedy się posypie, nawet mama nie pomoże.
coś więcej bo nie bardzo śledzę co się z tym cwaniaczkiem dzieję. Z wpisów wnioskuję ,że jakoś do dupy ktoś mu się dobrał 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Po 25 latach jeżdżenia Harleyem pewien facet doszedł do wniosku, że zobaczył już kawał świata i uznał, że czas osiąść gdzieś na stałe. Kupił więc kawałek ziemi w Vermont, tak daleko od innych ludzi, jak to tylko możliwe. Z listonoszem widział się raz na tydzień, a po zakupy jeździł raz na miesiąc. Poza tym była tylko natura i on.
Po mniej więcej pół roku takiego życia słyszy stukanie do drzwi. Idzie, otwiera i widzi wielkiego, brodatego tubylca.
- Cześć - mówi tubylec. - Jestem Enoch, twój sąsiad, mieszkający jakieś cztery mile w tamtym kierunku. Za jakieś dwa dni, wieczorem, urządzam małe przyjęcie. Miałbyś ochotę przyjść?
- Jasne, po pół roku na tym odludziu chętnie się zabawię, będzie fajnie.
Enoch pożegnał się i już miał iść, ale odwraca się i mówi:
- Słuchaj, jesteś tu nowy, więc chyba powinienem cię ostrzec, że będziemy tam ostro pili.
- Nie ma problemu, 25 lat jeździłem Harleyem. Myślę, że dam sobie radę.
Enoch już ma odchodzić, ale jeszcze odwraca się i mówi:
- Powinienem cię też ostrzec, że nie było jeszcze imprezy bez bijatyki.
- Z dwudziestopięcioletnim doświadczeniem jako motocyklista myślę, że sobie poradzę.
Enoch odwraca się i już ma iść, ale przypomina sobie jeszcze coś i mówi:
- Muszę ci też powiedzieć, że te przyjęcia to istna orgia seksu. Widziałem już tam rzeczy, o których mi się nawet nie śniło.
- Po 25 latach jeżdżenia Harleyem i pół roku na tym odludziu jestem więcej niż gotów, zwłaszcza na to. Aha, Enoch, zanim zapomnę. Jak powinienem się ubrać na to przyjęcie?
- Ubierz się jak chcesz. I tak będziemy tylko my dwaj.
Po mniej więcej pół roku takiego życia słyszy stukanie do drzwi. Idzie, otwiera i widzi wielkiego, brodatego tubylca.
- Cześć - mówi tubylec. - Jestem Enoch, twój sąsiad, mieszkający jakieś cztery mile w tamtym kierunku. Za jakieś dwa dni, wieczorem, urządzam małe przyjęcie. Miałbyś ochotę przyjść?
- Jasne, po pół roku na tym odludziu chętnie się zabawię, będzie fajnie.
Enoch pożegnał się i już miał iść, ale odwraca się i mówi:
- Słuchaj, jesteś tu nowy, więc chyba powinienem cię ostrzec, że będziemy tam ostro pili.
- Nie ma problemu, 25 lat jeździłem Harleyem. Myślę, że dam sobie radę.
Enoch już ma odchodzić, ale jeszcze odwraca się i mówi:
- Powinienem cię też ostrzec, że nie było jeszcze imprezy bez bijatyki.
- Z dwudziestopięcioletnim doświadczeniem jako motocyklista myślę, że sobie poradzę.
Enoch odwraca się i już ma iść, ale przypomina sobie jeszcze coś i mówi:
- Muszę ci też powiedzieć, że te przyjęcia to istna orgia seksu. Widziałem już tam rzeczy, o których mi się nawet nie śniło.
- Po 25 latach jeżdżenia Harleyem i pół roku na tym odludziu jestem więcej niż gotów, zwłaszcza na to. Aha, Enoch, zanim zapomnę. Jak powinienem się ubrać na to przyjęcie?
- Ubierz się jak chcesz. I tak będziemy tylko my dwaj.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Pewien typ interesówburat pisze:coś więcej bo nie bardzo śledzę co się z tym cwaniaczkiem dzieję. Z wpisów wnioskuję ,że jakoś do dupy ktoś mu się dobrał

tak też czułem ,ze chłopaczek długo się wolnością nie nacieszy
Z drugiej strony mocno się ostatnio zastanawiałem czy to nie jest tak ,że koleś czuł iż na parę latek może "wypaść z obiegu" i postanowił ostatnie dni spędzić z hukiem i sławy trochę złapać. Nie wiem czy słusznie ale od początku tej aferki i tego jak się koleś zachowywał oraz głosów ,że jest zawalony długami , miałem właśnie takie wrażenie

Z drugiej strony mocno się ostatnio zastanawiałem czy to nie jest tak ,że koleś czuł iż na parę latek może "wypaść z obiegu" i postanowił ostatnie dni spędzić z hukiem i sławy trochę złapać. Nie wiem czy słusznie ale od początku tej aferki i tego jak się koleś zachowywał oraz głosów ,że jest zawalony długami , miałem właśnie takie wrażenie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

i po to się ukrywał?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, to ,że się ukrywał to też jakoś nie chce mi się wierzyć , ot pojechał na koniec do Mielna o czym aż szumiało w necie więc to "ukrywanie się" to już też teoria Policji 

eMTi pisze:i po to się ukrywał?
Tak, ukrywał się o 14 na plaży w Mielnie

Marcin
-_-
-_-
mielno a stolyca to.. 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Najłatwiej ukryć się w tłumie. Gorzej, jak wjechal na tę plażę BMW, wtedy mógłby się za bardzo rzucać w oczyTERZO pisze: ukrywał się o 14 na plaży w Mielnie

Dziennikarz po meczu z Holandią do Del Bosque:
Jak ocenia Pan mecz w skali 1 do 5?
Jak ocenia Pan mecz w skali 1 do 5?
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
i dlatego do fur nie zakłada się gazu 

eMTi, Nie do fur, tylko do ład. Nie myl szamba z perfumerią. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
kaboom 

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.