Off the beaten track
Re: Off the beaten track
Trasa nr 3 okolice Mąchocic jest w drodze do mnie
, na przejazd przez Żeromszczyznę najbardziej czekałem
, ale bez stresu, nie musimy jechac juz za tydzień 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 200 razy
esilon pisze: a lakier to niestety tym razem jakiś prążkowany podłużnie pomimo myjni użycia
Faktycznie, automatyczna myjka nie dała rady, ale wystarczy palcem przejechać i "rysy" znikają.
esilon pisze: Trasa nr 3 okolice Mąchocic jest w drodze do mnie , na przejazd przez Żeromszczyznę najbardziej czekałem , ale bez stresu, nie musimy jechac juz za tydzień
Widzę, że nie zasypujesz gruszek w popiele i działasz naprawdę szybko. Tak trzymać
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
to prawda ale tylko na chwilęrrosiak pisze: ale wystarczy palcem przejechać i "rysy" znikają.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 200 razy
esilon pisze: wrzyce później na ftp jeżeli mozna oczywiście
oczywiście
Chyba nie, ale później sprawdzęesilon pisze: to prawda ale tylko na chwilę
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
no to zarabedzie w folderze Trasa3, wrzucam teraz abyśmy na przyszłośc mieli jakis pretekst do przyjazdu w GŚ
, termin wrześniowy mile widziany szczególnie druga połowa no chyba, że juz wszyscy maja dość spotkań pod Kielcami
ale gdyby tak połaczyc Tor chocby ze 3 godzinki z trasą nieutwardzoną a nawet błotną to może jednak ktos się skusi
p.s. za 10 minut załaduje sie na ftp
ale gdyby tak połaczyc Tor chocby ze 3 godzinki z trasą nieutwardzoną a nawet błotną to może jednak ktos się skusi
p.s. za 10 minut załaduje sie na ftp
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
esilon pisze: trasa nr 3 to jest hardkorrrrrrrrr totalny
...i miejscowi szyją w lesie z łuków do przejeżdżających pielgrzymów i kupców, zaś licha górskie ze szlaku ich zwodzą...
Za dwa, mówisz...? Czyli 15.08?esilon pisze: nie musimy jechac juz za tydzień
Moja wątroba tego nie wytrzyma
Edit: co do końca września, to myślę, że i wątroba moja, i moja małżonka, byłyby zadowolone i zainteresowane udziałem
PS. A w międzyczasie - może by tak silną grupą wizyta na bratnich Chlejadach, w ramach integracji brygady mazowieckiej z sudecką?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
BTW napisałem do autora trasy drugiej o szlabanie. Mają skorygować. Ponoć to się niestety często zdarza.
Konto usunięte, alez ten szlaban to chyba było jedno z wiekszych przezyć na tej trasie
ważne żeby serce dało radę
WiS pisze: Moja wątroba tego nie wytrzyma
ważne żeby serce dało radę
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
WiS pisze: Edit: co do końca września, to myślę, że i wątroba moja, i moja małżonka, byłyby zadowolone i zainteresowane udziałemA tor... się zobaczy.
PS. A w międzyczasie - może by tak silną grupą wizyta na bratnich Chlejadach, w ramach integracji brygady mazowieckiej z sudecką?
No właśnie właśnie. Może byśmy się przeflancowali na dolny śląsk. Tam i szuterki i terenik.
Bosze... ale kusicie. Tylko jak ja wytłumaczę żonie, by tyle godzin w GTku wytrzymala? A jak pojadę klekotem, to mi go jarmaj spali.Konto usunięte pisze:No właśnie właśnie. Może byśmy się przeflancowali na dolny śląsk. Tam i szuterki i terenik.
No dobra.... Żony mi wcale nie szkoda, ale psa tak.
czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
esilon pisze: jest gdzieś jakis zwięzły opis ?
Na TYM forum...? Pytanie retoryczne
Zdjecia ktore zrobilem, znajduja sie pod adresem:
http://mamkatar.pl
Nie jest tego duzo, bo glownie krecilismy krotkie filmiki
Natomiast filmy, jak juz bede mial komplet z dwoch aparatow, przesle Devlinowi, ktory sie zaoferowal, ze zmontuje cos fajnego.
http://mamkatar.pl
Nie jest tego duzo, bo glownie krecilismy krotkie filmiki
Natomiast filmy, jak juz bede mial komplet z dwoch aparatow, przesle Devlinowi, ktory sie zaoferowal, ze zmontuje cos fajnego.
WiS pisze: Na TYM forum...?
tak, może ktos w dwóch zdaniach napisze coś dokładniej pomijając to co sama nazwa pod której wezwaniem spot ma sie odbyc sugeruje
Dopiero teraz zwróciłem uwagę w jakim porządku tam wszystko było.
Po przyjeździe, ustawienie, czarne obok czarnych. Przy skansenie Outback, Forester i tak na przemian.
Po przyjeździe, ustawienie, czarne obok czarnych. Przy skansenie Outback, Forester i tak na przemian.
czarne jest piękne...
Chlejady - towarzyskie spotkanie miłośników czterołapów. Główny cel spotkania to dobra zabawa i upalanie. Wieczory polegają na integracyjnym piciu %, palenia ogniska z mokrego drzewa, upalaniu pobliskich szutrów i robieniu kompromitujących zdjęć. Każde Chlejady w swoim programie mają zapisane zwiedzanie Skalnego Miasta - ponieważ większość wycieczkowiczów już je widziała, to siadają z piwem na ławce i mówią, że dalej nie pójdą bo już tam przecież byli - a poza tym to daleko i pod górę. W rezultacie chłopaki upalają swoje zabawki na zakrętach, odcinkach specjalnych, czy dojazdach do kopalń - strasząc wszystkich i wszystko (również pasażerów):). Oczywiście co wieczór odbywa się uroczyste podziwianie pojazdów, ocena strat, naśmiewanie się z przeciwników i wypisywanie kompromitujących wyrazow na tylnych klapach ;) A co rano po przebudzeniu krótkie upalanie po pobliskiej leśnej drodze, góra-dół-góra-dół...a jak to zaliczone, to można iść spać dalej ;)esilon pisze:a te Chlejady to co to takiego ?
Chlejady tylko z nazwy brzmią strasznie ;) bo jak ktoś chce to i tak się "zintegruje" z nazwą, a inni na pewno znajdą coś dla siebie.
Jest sympatycznie, wesoło, można poznać sporo naprawdę fajnych ludzi...no i oczywiście okolica przepiękna.
tak w skrócie ;)
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
vibowit, wrzuć żonę do mnie do WRXa to będziesz miał więcej miejsca na psa.
A my się z małżonką obwiesimy markową biżuterią, otworzymy dach i zrobimy jedziegrześprzezwieś na pół polski
A my się z małżonką obwiesimy markową biżuterią, otworzymy dach i zrobimy jedziegrześprzezwieś na pół polski
barbie, to Ty jedziesz na Chlejady??? No to motywacja tym większa. 
czarne jest piękne...
Istnieje wysokie prawdopodobieństwo takiego rozwiązania. Jest ono jednakowoż uzależnione nie tylko ode mnie i w zależności od istot uzależniających prawdopodobieństwo się zwiększy lub zmniejszy. Aktualnie oscyluje w okolicach 90% 
Kurcze, znowu kusicie. barbie, bardzo chętnie wsiadę do WRX'a :)
Tylko kto zechce moje dzieciaki
?
Tylko kto zechce moje dzieciaki
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
No co za matka?liwit pisze:Tylko kto zechce moje dzieciaki?
czarne jest piękne...