Piękny dzień dziś mamy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
So What!, busik dzięki

So What! pisze:busik, dzisiejsza młodzież jest lepiej wychowana, niż nam się wydaje

Usunięty .Konto usunięte pisze: Bilex, widać prześlizgnął się przez sito
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
w całej tej sprawie najgłupszy okazał się ten, kto rozdzielił te osły.FUX pisze: http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001, ... xSlotI3img
AAA tego nawet komentować nie warto.
Ja podziwiam brak psychiki u takich osłów.
Przepraszam osły.
Ja podziwiam brak psychiki u takich osłów.
Przepraszam osły.
To doskonały przykład jacy ludzie idą do polityki 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Sprytni?Piter 35 pisze:To doskonały przykład jacy ludzie idą do polityki

To jest zapychanie miejsc BMW - bierny, mierny ale wierny. Takie robociki do głosowania za parę srebrników.Piter 35 pisze: To doskonały przykład jacy ludzie idą do polityki![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Dzisiaj byłem u lekarza z wynikami. Wyciągnęli ze mnie 4 ampułki krwi, ale pobadali to i owo.
Przyznam się, że trochę się obawiałem. Ja nie z tych co latają po lekarzach. Prawdę mówiąc chyba ostatnio widziałem jakiegoś z 5-6 lat temu
a że ogólnie czuję się różnie, zapewne na skutek trybu życia, to człowiek sobie zaczyna różne rzeczy wmawiać
Generalnie ok. Standardzik - cholesterol na maxa, czyli nie jadam tłustych świnek, za to rybki muszę. Ryba to nie żarcie więc będę chodzić głodny jak diabli. Na szczęście piwo mogę :)
Pani dokror potwierdziła, że EKG tak bez sensu to nie wypisuje "rozważ zawał serca", ale nie doszukała się w tych wykresach więc luz - no oprócz tego, że mogły by być ładniejsze w moim wieku.
Wychodzi na to, że pożyję jeszcze.
ps. niektórzy się niepokoili, więc informuję, że wątroba jest i to nawet sprawna.
ps2. z tej okazji poszaleję w środku tygodnia i opróżnię trochę puszek.
Przyznam się, że trochę się obawiałem. Ja nie z tych co latają po lekarzach. Prawdę mówiąc chyba ostatnio widziałem jakiegoś z 5-6 lat temu

Generalnie ok. Standardzik - cholesterol na maxa, czyli nie jadam tłustych świnek, za to rybki muszę. Ryba to nie żarcie więc będę chodzić głodny jak diabli. Na szczęście piwo mogę :)
Pani dokror potwierdziła, że EKG tak bez sensu to nie wypisuje "rozważ zawał serca", ale nie doszukała się w tych wykresach więc luz - no oprócz tego, że mogły by być ładniejsze w moim wieku.
Wychodzi na to, że pożyję jeszcze.

ps. niektórzy się niepokoili, więc informuję, że wątroba jest i to nawet sprawna.
ps2. z tej okazji poszaleję w środku tygodnia i opróżnię trochę puszek.
Aaa git. Ja podobnie cholesterol w chmurach (300). Nawet bralem cos kilka miechow na obnizenie, musze zrobic check czy cos pomaga
A mnie uczyli, że cholesterol to przyprawa dodawana do poprawy smaku potraw. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Alan, Alan, Alan!, zrób sobie próbę wysiłkową.
Dużo mówi o stanie serca i otwiera klapki w głowie...
Ja po 10 minutach myślałem, że będą jednak musieli użyć tego defibrylatora, co go tam mają na wszelki wypadek...

Dużo mówi o stanie serca i otwiera klapki w głowie...
Ja po 10 minutach myślałem, że będą jednak musieli użyć tego defibrylatora, co go tam mają na wszelki wypadek...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
AAA dobre wieści
, co do cholesterolu to u mnie jest on regularnie sprawdzany w związku z badaniami okresowymi w pracy które to są dość szczegółowe i przy mojej masie wszyscy zawsze są w szoku ,że cholesterol jak i ciśnienie mam wzorcowe czym legł mit o tym ,że jak jest człowiek "słusznej postury"
musi mieć cholesterol wysoki 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
robiłem, 6 mocnych kaw wchodzi choć trochę po żołądku daje.Bilex pisze: Alan, Alan, Alan!, zrób sobie próbę wysiłkową.

Alan, Alan, Alan!, 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Moja nagroda

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Złego licho nie bierze

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Też nigdy nie miałem problemu ,podobnie do cukrzycy dzięki której wygrałem troszkę wódki od lekarzy w ramach zakładówburat pisze: AAA dobre wieści![]()
, co do cholesterolu to u mnie jest on regularnie sprawdzany w związku z badaniami okresowymi w pracy które to są dość szczegółowe i przy mojej masie wszyscy zawsze są w szoku ,że cholesterol jak i ciśnienie mam wzorcowe czym legł mit o tym ,że jak jest człowiek "słusznej postury"
musi mieć cholesterol wysoki
![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
faktycznie pikny dzień dziś mamy... Cinek się pojawił 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik, to dziś będzie też pikny :)
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan!, to chyba do "coś niedobrego", bo aż 4% ma niewolniej. ;)
czarne jest piękne...