PS zrobiłem przykładowe zdjęcie forka z lampami znalezionymi gdzieś tam (oczywiście to tylko w celu poglądowym)

Chyba 10 kilosów od wyciąguFUX pisze: 400 z ogonkiem na osobę styknie.
Hmm tego nie widziałem.Ciekawe jak to świeci.jednak cały czas mam w głowie że led są montowane w golfach i audi na wkręty, chińskie podroby.Barthol pisze:pszemq, a nie lepiej iść w jakieś LED'owe oświetlenie![]()
Coś w te paski (przykład):
http://allegro.pl/panel-dalekosiezny-10 ... 53403.html
Tak z ciekawości , jaki region i jakie miasto . Ilość tras i wyciągówFUX pisze: So What!, hotel, jedzenie, karnet.
Poważnie??? Mam 3 baby w domu, jadę tam!szczur75 pisze: Nie napisałeś że baby mają skipass gratis
Ostatnio widziałem w nocy auto z takim panelem. Wyjeżdzał zza górki i myślałem, że to jakiś tir nadjeżdża z pełnym zestawem xenonów. Moje dodatkowe halogeny przy tym to jakieś świeczki są...damaz pisze:jeśli naprawdę chodzi najpierw o widoczność a potem o wygląd, to panel świetlny typu "led bar" jest 1000% lepszy od jakichkolwiek halogenów.
Na drodze publicznej? Za cheile beda za to dowod zabierac.sredniaq pisze:Ostatnio widziałem w nocy auto z takim panelem. Wyjeżdzał zza górki i myślałem, że to jakiś tir nadjeżdża z pełnym zestawem xenonów. Moje dodatkowe halogeny przy tym to jakieś świeczki są...damaz pisze:jeśli naprawdę chodzi najpierw o widoczność a potem o wygląd, to panel świetlny typu "led bar" jest 1000% lepszy od jakichkolwiek halogenów.
Sent with Tapatalk