So What!, no co Ty? Przeczytaj ostatnie.So What! pisze:vibowit, tak sobie to czytam i odnoszę nieodparte wrażenie, że autorem jest EŻ. Tyle w tym optymizmu
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
czarne jest piękne...
dobreosa551 pisze: przez następne pół roku
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
wypadli z szyn przy 140 km/h i tylko 10 ofiar? to i tak wielkie szczęście w nieszczęściu.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Wypowiedzmy im wojnę i przyłączmy Sudety! Reszta Europy nie powinna zareagować.
Dzisiaj była by Impreza do odbioru... gdyby DHL nie zapodział felgi. Dobrze, że mamy w domu 5, bo auto będzie do odbioru jutro, a nie w poniedziałek/wtorek... Nie wiem jak z jakością wykonania, ale z czasem chyba nie jest tak źle. Jutro będą 2 tygodnie, przy czym dopiero w czwartek w zeszłym łaskawie przyszedł sobie pierwszy rzeczoznawca...
Dzisiaj była by Impreza do odbioru... gdyby DHL nie zapodział felgi. Dobrze, że mamy w domu 5, bo auto będzie do odbioru jutro, a nie w poniedziałek/wtorek... Nie wiem jak z jakością wykonania, ale z czasem chyba nie jest tak źle. Jutro będą 2 tygodnie, przy czym dopiero w czwartek w zeszłym łaskawie przyszedł sobie pierwszy rzeczoznawca...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Zamek centralny zastrajkował
. Od czwartku nie zamykam auta. Wrrrr... 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
A nie możesz zamknąć wszystkich drzwi od środka, a na końcu drzwi kierowcy z kluczyka?Doxa pisze: Zamek centralny zastrajkował. Od czwartku nie zamykam auta. Wrrrr...
![]()
barbie, ale ja tak właśnie zawsze zamykam swojego Zdechlakabarbie pisze:Doxa, zamykaj zamek zamkiem. Tak normalnie, kluczykiem jak za dawnych czasów
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Godlik pisze: A nie możesz zamknąć wszystkich drzwi od środka, a na końcu drzwi kierowcy z kluczyka?
Godlik, dziękuję za radę, ale j/w
Zakatowałem dzisiaj tarcze
znowu toczenie - czwarty raz w ciągu roku
Teraz to już nie wiem czy zmieniać zawieszenie czy wcześniej zrobić hamowanie.
To jakiś dramat, nie miałem do tej pory takich problemów w żadnym z samochodów
Azrael, ratuj
Widziałem, że założyliście takie śliczne hamulce w Subarbie. Ja też takie chcę.
Pomóż kochanieńki
Może być tutaj, może być na PW.
To jakiś dramat, nie miałem do tej pory takich problemów w żadnym z samochodów
Azrael, ratuj
Pomóż kochanieńki
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
mały 5150 pisze: Azrael, ratuj Widziałem, że założyliście takie śliczne hamulce w Subarbie. Ja też takie chcę.
Pomóż kochanieńki Może być tutaj, może być na PW.
Info ratunkowe poslane, mysle ze jak zrobisz to co Barbi to nie pozalujesz
Pewnie maja jakies Evo do sprzedania...Azrael pisze:mały 5150 pisze: Pomóż kochanieńki Może być tutaj, może być na PW.
g.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
mały 5150 pisze: Teraz to już nie wiem czy zmieniać zawieszenie czy wcześniej zrobić hamowanie.
Jak masz takie problemy to zrób hamulce, bo jeśli zrobisz najpierw zawieszenie, to później już może nie być czego hamować.
Co to robisz z tymi tarczami, że się tak gną? Hamujesz z 200 do 0 i stoisz z nogą na pedale hamulca?
Na pewno nie pożałujeszAzrael pisze:Azrael, ratuj Widziałem, że założyliście takie śliczne hamulce w Subarbie. Ja też takie chcę.
Pomóż kochanieńki Może być tutaj, może być na PW.
Dzisiaj była pierwsza trasa na nowych hamulcach i okazuje się, że jak chcę tylko troszkę zwolnić, to lepiej silnikiem, bo te hamulce od razu całkowicie zatrzymują auto
Ale tak swoją drogą, mały 5150, jak nie przestaniesz ze mnie ściągać lans tuningu, to możesz mnie narazić na poważne koszty w dążeniu do indywidualności