Pozdrawiamy się
- eror
- 2 gwiazdki
- Auto: FOREK 2.0/158 A/T - LPG - PRZESZŁOŚĆ :-(
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrówka dla kilka razy wyprzedzanego Forka "Atomic" na niemieckiej autobanie z Berlina do Poznania.
My jechaliśmy szarym Focusem z trumną na dachu i bez świnek, więc nie pozdrawialiśmy na drodze.
My jechaliśmy szarym Focusem z trumną na dachu i bez świnek, więc nie pozdrawialiśmy na drodze.
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
W Bolesławcu zielony Forek I fl DW zw świniami ,widziany dzis w centrum.Może ktoś od nas?
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- hemi112
- 5 gwiazdek
Co za ruda fajna panna wozi się Forkiem S Turbo na blachach FZ po Bolesławcu jakoś koło południa?
-
markopollo
- 1 gwiazdka
- Auto: Forek XT 06
Pozdrowienia dla srebrnego WRX na A1 w kierunku na Kato około 16:00
zawias Tein basis street
hample EBC czarno-żółte
hample EBC czarno-żółte
Pozdrowienia dla niebieskiego GT, który wczoraj bokiem "wyszedł" z parkingu pod Tesco w Ustroniu 

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
WiS pisze:Fajna panna fajną panną, ale żeby od razu z tego powodu iść na czolówkę?

Ten lanos niebieski koło kauflandu w Dzierżoniowie to Twój? Dobrze zrozumiałem odpowiedź? Dzisiaj znowu tam widziany, także pozdrawiam właściciela/kę. :)magbet18 pisze:Dzięki to mój był
Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
Dzisiaj szok! Spotkałem SIEDEM Subaru - pięć w Dzierżoniowie i dwa Forestery, niemal jeden po drugim w drodze z Bielawy do Owiesna.
Pozdrawiam Pana spod Tesco - właściciela srebrnego Foresterka na świdnickiej rejestracji, z którym zdążyłem zamienić dwa słowa, po czym spotkałem kumpla, którego chyba z dziesięć lat nie widziałem, następnie oklejonego bloba, albo hawka, za nim bodaj szarą GC8 - nie widzieli chyba, następnie klasyka ze wściekłymi felgami - tu pięknie odmrugane, Forek też stał przed przejazdem na rondzie - wylotowa do Bielawy, no i te dwa wspomniane Foresterki.
A z godzinę później jeszcze jeden Forester - ta sama wylotówka w stronę Owiesna - chyba dziewuszka kierowała, a ja sie e-klasą ze szwagrem akurat wtedy przemieszczałem.
No i dla Burata z kolegą pozdrowienia.
Pozdrawiam Pana spod Tesco - właściciela srebrnego Foresterka na świdnickiej rejestracji, z którym zdążyłem zamienić dwa słowa, po czym spotkałem kumpla, którego chyba z dziesięć lat nie widziałem, następnie oklejonego bloba, albo hawka, za nim bodaj szarą GC8 - nie widzieli chyba, następnie klasyka ze wściekłymi felgami - tu pięknie odmrugane, Forek też stał przed przejazdem na rondzie - wylotowa do Bielawy, no i te dwa wspomniane Foresterki.
A z godzinę później jeszcze jeden Forester - ta sama wylotówka w stronę Owiesna - chyba dziewuszka kierowała, a ja sie e-klasą ze szwagrem akurat wtedy przemieszczałem.
No i dla Burata z kolegą pozdrowienia.
- hemi112
- 5 gwiazdek
NIEpozdrawiam kompletnego debila w Legacy IV blachy WE który jechał za nami (autostrada A4,okolice Chojnowa) i nam mrugał abyśmy zjechali na prawy.
Sorry baranie ,ale karetka na sygnale ,która idzie lewym 150km/h i wyprzedza rząd ciężarówek nie zjedzie nagle na prawy ,bo tobie 150 to za mało

Sorry baranie ,ale karetka na sygnale ,która idzie lewym 150km/h i wyprzedza rząd ciężarówek nie zjedzie nagle na prawy ,bo tobie 150 to za mało

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Niby człowiek już swoje przeżył, a ciągle buractwo potrafi zaskoczyćhemi112 pisze:NIEpozdrawiam kompletnego debila w Legacy IV blachy WE który jechał za nami (autostrada A4,okolice Chojnowa) i nam mrugał abyśmy zjechali na prawy.
Sorry baranie ,ale karetka na sygnale ,która idzie lewym 150km/h i wyprzedza rząd ciężarówek nie zjedzie nagle na prawy ,bo tobie 150 to za mało![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
lewa na hamulcu zwykle pomagahemi112 pisze: Sorry baranie ,ale karetka na sygnale ,która idzie lewym 150km/h i wyprzedza rząd ciężarówek nie zjedzie nagle na prawy ,bo tobie 150 to za mało

Na niektórych nie pomaga. Najbardziej mnie to wkurza gdy jest ciasno i ruch idzie obydwoma pasami. Tzn prawy z szybkością Tirową a lewy nieco szybciej ale zapchany po horyzont. Wtedy zawsze na ogonie pojawia się BMW albo jakiś mały fiutek w firmówce i próbuje coś osiągnąć światłami.Alan, Alan, Alan! pisze:lewa na hamulcu zwykle pomagahemi112 pisze: Sorry baranie ,ale karetka na sygnale ,która idzie lewym 150km/h i wyprzedza rząd ciężarówek nie zjedzie nagle na prawy ,bo tobie 150 to za mało
Pisane z telefonu.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
Pozdrowienia dla kierowniczki srebrnego Forka X , przejeżdżała dzisiaj przez moje osiedle :)
- roweroholik
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester 2.0 X rok2001
Serdeczne pozdrowienia dla kierowcy ślicznej zielonej IMPREZY WE, który to dziś na A2 próbował reanimować moją lodówę Forester. Szacun kolego. Takie zachowania wracają wiarę w Ludzi. Szerokości dla Ciebie i Twojej ślicznej towarzyszki zielonej i tej w mini;)
- hemi112
- 5 gwiazdek
Wczoraj ciemnozielony Outback PO widziany na światłach w Bolesławcu ok.13 może forumowy?
Parka na trabnięcie zareagowała bardzo mile i w ogóle subarowo było :)
Parka na trabnięcie zareagowała bardzo mile i w ogóle subarowo było :)
- hemi112
- 5 gwiazdek
Dzisiaj ,Bolesławiec ,Tesco ok.17:00 i pewna panna w bugu :)
- hemi112
- 5 gwiazdek
Ustawienie do lewoskrętudarecki1981 pisze:WiS pisze:Fajna panna fajną panną, ale żeby od razu z tego powodu iść na czolówkę?

Inna kwestia mając wolną do skrętu wolałem poczekać ze 2-3 s i pstryknąc rudą :)
- hemi112
- 5 gwiazdek
Pozdro dla wszystkich z KJS w Zgorzelcu ,dodatkowo dla właściciela Legacy widzianego w okolicy hali Turów :)
Pozdrawiam Subarowiczów mijanych w drodze do Wrocławia, gdzieś za Łagiewnikami, około 10:30 - bodaj srebrne Legacy, które zauważyłem w ostatniej chwili, srebrny Outback i zielona Impreza kombi.
W drodze powrotnej z Wrocławia w kierunku Dzierżoniowa (około godziny 17:00) jedno Legacy i trzy Forestery (jeden czerwony). :)
W drodze powrotnej z Wrocławia w kierunku Dzierżoniowa (około godziny 17:00) jedno Legacy i trzy Forestery (jeden czerwony). :)
-
igoolo
- 1 gwiazdka
- Auto: Była wannnnna1,6 jest hawk 118
Pozdrawiam bardzo serdelecznie
czarne WRX (chyba WS.....) które dzisiaj ktoś bezmyślnie zaparkował u mnie na zjeździe do garażu biurowca na Żeraniu ( śluza żerań).
rozumiem BMW, MEŚ ale SUBARU !!!

rozumiem BMW, MEŚ ale SUBARU !!!