A u nas i słońce i deszczKonto usunięte pisze: U nas już po deszczu, teraz słońce
I kto ma wypas ?

A u nas i słońce i deszczKonto usunięte pisze: U nas już po deszczu, teraz słońce
a to nie francuska "petanqe" przypadkiem?stefanekmac pisze: Klasyka to trzymasz kulę na łapie
Hmm, wątków odpowiednich widzę nie czytasz, a pisałem tam do Ciebieadixi1 pisze: A jak tam Konto usunięte czerwony? masz jakieś wieści z KMS? wzięli się wreszcie do roboty?
Nie na Kropce, bo tam kolejna wojna z moderatoremstach22 pisze:A powiedzcie mi,gdzie się najlepiej ogłaszać,żeby sprzedać samochód?
Dzie ta wojenka,w którym wątku? to se poczytam o walce z betonemmaab pisze:Nie na Kropce, bo tam kolejna wojna z moderatoremstach22 pisze:A powiedzcie mi,gdzie się najlepiej ogłaszać,żeby sprzedać samochód?![]()
No chyba, że samochód jest Twój to wtedy co innego
a o który Ci wątek chodzi? bo fakt opuscilem się przez święta i mam zaległości, ale nie moge nic znalezcKonto usunięte pisze:Hmm, wątków odpowiednich widzę nie czytasz, a pisałem tam do Ciebieadixi1 pisze: A jak tam Konto usunięte czerwony? masz jakieś wieści z KMS? wzięli się wreszcie do roboty?
kiedyś kiedyś sprzedawałem samochódstach22 pisze:A powiedzcie mi,gdzie się najlepiej ogłaszać,żeby sprzedać samochód?
Ale tylko podobnie, bo Ciebie zawsze da się przeczytać, ale nie zawsze zrozumiećstach22 pisze:W sumie podobnie piszę
To trza od razu pytaćKonto usunięte pisze:Ale tylko podobnie, bo Ciebie zawsze da się przeczytać, ale nie zawsze zrozumiećstach22 pisze:W sumie podobnie piszę
trza wiedzieć o costach22 pisze:To trza od razu pytaćKonto usunięte pisze:Ale tylko podobnie, bo Ciebie zawsze da się przeczytać, ale nie zawsze zrozumiećstach22 pisze:W sumie podobnie piszę
A już chciałem Wam sprzedać "coś" od kolegi.Jest na Forum,tylko taki nieśmiały.Konto usunięte pisze: Muszę przyznać, że ze swej logiki winien habilitację robić, bo praca nad tą logiką byłaby na pewno wielką nowością Ale zostawmy go i jego problemy
Proponuję od razu przejść do rzutów karnych.stach22 pisze: Dogrywka.