To są NERDY!wicher pisze: STiK będzie oślepiał oksami
Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
///////
Czy lotnisko serwisowe ArtMTSi zapewni stoisko grillowe i można będzie wbić z giętą by skorzystać z żaru innego niż z IC?
Bo nie samą sałatką śledziową człowiek żyje
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jeśli chodzi o "ArtMTSi service area" to zapewniamy pełne zaplecze cateringowo serwisowe. 

Dla Ciebie będzie osobny fotel podpisany 'Gwiazdor' z osobnym zapleczem sałatki śledziowej oraz zgrzewką snickersów 
- Arti
- 6 gwiazdek
To wrzuć Pan trochę wungla dzewnego do bagaży rajdowych co byśmy po drugiej pętli jak się zejdzie pół Sobótki nie musieli wysyłać ludzi po opał.ryjeks pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
///////
Czy lotnisko serwisowe ArtMTSi zapewni stoisko grillowe i można będzie wbić z giętą by skorzystać z żaru innego niż z IC?![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tylko BooSTi nie klaskaj po wylą... zatrzymaniu na mecie stop.Arti pisze: Twój plan na kopalnie to jest grzecznie siedzieć na prawym fotelu i podziwiać mistrza.
Arti pisze:To wrzuć Pan trochę wungla dzewnego do bagaży rajdowych co byśmy po drugiej pętli jak się zejdzie pół Sobótki nie musieli wysyłać ludzi po opał.ryjeks pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
///////
Czy lotnisko serwisowe ArtMTSi zapewni stoisko grillowe i można będzie wbić z giętą by skorzystać z żaru innego niż z IC?![]()
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Dziad spakowany, piwo spakowane , sałatka dla Ryjeksa spakowana, można ruszać w drogę.
do zobaczenia jutro!!
do zobaczenia jutro!!
Oho!
3 pojeżdżawki do obgadania będą
3 pojeżdżawki do obgadania będą
- Arti
- 6 gwiazdek
Forum żyje!
Zaczynamy, na pierwszy ogień idzie onboard kolegi Ryjka z OS Kopalnia...
Link: https://www.youtube.com/watch?v=OboP8eJVYnM
Zaczynamy, na pierwszy ogień idzie onboard kolegi Ryjka z OS Kopalnia...
Link: https://www.youtube.com/watch?v=OboP8eJVYnM

Może se chłopaki podzielcie ten wątek na kilka tematów? Bo jest tyle imprez na Dolnym, że nie idzie się połapać kto co relacjonuje 
- Arti
- 6 gwiazdek
No tak, trzeba powiedzieć, że to była zajebista impreza
20 kilometrów bardzo zróżnicowanych prób - z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to była najlepsza nauka jaką do tej pory w trybie startowym zaliczyliśmy.
Pierwsza pętla - kompletna załamka, dosłownie.
Kopalnia 1: oprócz rycia przodem na wolnych zakrętach (brak rękawa i chujowe napędy - może to i słabe wytłumaczenie) zaliczyliśmy stratę przy końcówce, bo byłem pewny, że mamy kapcia
Tąpadła 1: festiwal baboli: wrzucona 5-tka zamiast trójki, niewchodząca jedynka przy szykanach i najlepsze - popieprzyłem coś konkretnie i zaliczyliśmy hamowanie po tablicy zapowiadającej metę lotną (meta faktycznie była 100 metrów dalej)
Sulistrowiczki 1: dwa ratowania - jedno zaraz po tamie a drugie na 4 (słownie: czwartym) biegu - ledwo zostaliśmy na czarnym... plus nie zmierzyli nam czasu z powodu kłopotów z fotocelą.
Wróciłem na strefę i chciałem najpierw zapaść się pod ziemie a potem spakować do lanosa i pojechać do domu
Czyli szansa na jakiekolwiek sensowne lokaty już prysła, więc można było posłuchać mądrzejszych: wyluzować się, myśleć o jeździe o nie czasach, analizować to co się dzieje z wozem i najzwyczajniej w świecie czerpać radość z jazdy. Poskutkowało
Kopalnia 2: już bez głupiego odpuszania po sto razy w zakręcie, agresywny napad na metę (dobijania zawiasu nie interperotwałem jako kapcia) i czas lepszy
Tąpadła 2: delikatne obchodzenie się ze skrzynią (działa!), późne hamowania ("a co mi tam, najwyżej dostaniemy karę"), dobry rytm i oczywiście poprawa czasu
Sulistrowiczki 2: pełny luz, dobry rytm, odcinek nie dający przewagi mocnym autom i ...
Wróciłem na strefę i cieszyłem się, że jest przed nami kolejna pętla!
Trzecia pętla kolejne poprawki do techniki, jeszcze więcej luzu i chłodnej analizy poprzednich błędów. Bardzo przyjemnie
Dziękuję wszystkim, którzy towarzyszyli nam podczas tej rajdowej soboty. Oczywiście wielkie gratulacje dla wszystkich, którzy dotarli do mety.
To je ralli
Pierwsza pętla - kompletna załamka, dosłownie.
Kopalnia 1: oprócz rycia przodem na wolnych zakrętach (brak rękawa i chujowe napędy - może to i słabe wytłumaczenie) zaliczyliśmy stratę przy końcówce, bo byłem pewny, że mamy kapcia
Tąpadła 1: festiwal baboli: wrzucona 5-tka zamiast trójki, niewchodząca jedynka przy szykanach i najlepsze - popieprzyłem coś konkretnie i zaliczyliśmy hamowanie po tablicy zapowiadającej metę lotną (meta faktycznie była 100 metrów dalej)
Sulistrowiczki 1: dwa ratowania - jedno zaraz po tamie a drugie na 4 (słownie: czwartym) biegu - ledwo zostaliśmy na czarnym... plus nie zmierzyli nam czasu z powodu kłopotów z fotocelą.
Wróciłem na strefę i chciałem najpierw zapaść się pod ziemie a potem spakować do lanosa i pojechać do domu
Czyli szansa na jakiekolwiek sensowne lokaty już prysła, więc można było posłuchać mądrzejszych: wyluzować się, myśleć o jeździe o nie czasach, analizować to co się dzieje z wozem i najzwyczajniej w świecie czerpać radość z jazdy. Poskutkowało
Kopalnia 2: już bez głupiego odpuszania po sto razy w zakręcie, agresywny napad na metę (dobijania zawiasu nie interperotwałem jako kapcia) i czas lepszy
Tąpadła 2: delikatne obchodzenie się ze skrzynią (działa!), późne hamowania ("a co mi tam, najwyżej dostaniemy karę"), dobry rytm i oczywiście poprawa czasu
Sulistrowiczki 2: pełny luz, dobry rytm, odcinek nie dający przewagi mocnym autom i ...
Wróciłem na strefę i cieszyłem się, że jest przed nami kolejna pętla!
Trzecia pętla kolejne poprawki do techniki, jeszcze więcej luzu i chłodnej analizy poprzednich błędów. Bardzo przyjemnie
Dziękuję wszystkim, którzy towarzyszyli nam podczas tej rajdowej soboty. Oczywiście wielkie gratulacje dla wszystkich, którzy dotarli do mety.
To je ralli

Dobra, bylo pitu pitu a teraz dawaj onbordy 
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
- Arti
- 6 gwiazdek
To jest szykana w naszym wykonaniu:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=D9fnX4qnmRE
Powiedzcie mi na spokojnie gdzie leży 10-11 sekund straty do zwycięzcy na tym odcinku?
Link: https://www.youtube.com/watch?v=D9fnX4qnmRE
Powiedzcie mi na spokojnie gdzie leży 10-11 sekund straty do zwycięzcy na tym odcinku?

Gdyby nie zdjęcia, to tak jakby na kopalni mnie nie było patrząc na relacje wszystkie
Tu coś świeżego
Link: https://www.youtube.com/watch?v=X4ZKi_r ... re=youtu.b
Tu coś świeżego
Link: https://www.youtube.com/watch?v=X4ZKi_r ... re=youtu.b
Chooooja miałem już przygotowany post, ale tel zadzwonił 
Dokładnie! Rościszów się nie popisał... Bojkotujęryjeks pisze: Gdyby nie zdjęcia, to tak jakby na kopalni mnie nie było patrząc na relacje wszystkie
- Arti
- 6 gwiazdek
ryjeks, ale fotki za to macie epickie!
Nam też coś skapnęło z pańskiego stołu

PS
Kosmiczna galeria na http://www.knysak.com/ !!!
Nam też coś skapnęło z pańskiego stołu

PS
Kosmiczna galeria na http://www.knysak.com/ !!!