brahu pisze:darecki1981, raczej mają ale mniejsza z tym
darecki1981 pisze:
skrzynia jakby już się miała zaraz skończyć .
może się chce rozpaść, a nie skończyć, a może masz coś nie tak z trybem 5. biegu? a może masz poprostu 4MT?

Coś mi się wydaje, że ten Twój subarak ma większy v-max od tej Twojej hądy

Nic się nie ma rozsypać, nie jest to 4 mt :)
Co do Hondy powiem tak, pewnie zaraz będą "komentarze" ale powiem tak przy starcie honda nie ma szans, ale jak jedziemy np na 4 biegu, CTR i impreza i przykładowo jedziemy około 120 km/h to impreza jakby jest słaba. Niestety ośka robi swoje
Wszedłem na forum bmw m3 nie powiem podobają mi się te auta bardzo,i tam właśnie jest temat "dlaczego bmw anie sti czy evo", fajnie sie wypowiadają ludzie na temat subaru i mitsubishi. Co prawda bronią bmw

ale i mają rację :) jedna oś i moc robi robotę, no ale nie każdemu to pasuje, tak jak mnie.
Chociaż takim m3 na letnie pojeżdżawki czemu nie
Także wiem że jedno osiowe napędy z dużą mocą jednak spokojnie dadzą sobie z 4x4 w subaru.
Co do imprezy i wątku jaki się rozpoczął, sam się zastanawiam czy nie kupić jeszcze jednej imprezy ale rasowego Sti, teraz gc8 czy coś już nowszego?
Gc8 mają swój cholerny urok, i taki jdm sti w eleganckim stanie z chęcią bym kupił. Tylko pytanie dwie takie same z tą sama budą

Ewentualnie ba a nawet bardzo :) evo 6, ale znależć u nas taką to jak igła w stogu siana
No nie wiem, ale na pewno coś będzie...