Konto usunięte pisze: zgaduję, że w tym blisko linii tramwajowej
WiS pisze: Bo tam samoloty nisko przelatują...
Koron pisze: Hogi, jestem prosty człowiek i napisz, czy ten tłumik Twojego kolegi nie "miesza" w całym układzie, tzn. czy motor będzie normalnie chodził?
Dzięki z góry.
Co kupujeszKoron pisze:Dzięki, dzięki Wszystkim, problem mam rozwiązany, kupić i jeździć.
O to mię się rozchodziło.Dżanek pisze:turbodziadek
Dżanek pisze:A o czym temat :))
Ostatnio koleżanka małżonka stwierdziła że jedziemy chyba trochę za szybko, a było to tylko 175 :) Alarm włącza się jej dopiero powyżej 200Co prawda nie wiem czy mój turbodziadek tyle pojedzie. Jeszcze nie testowałem.
Hmm. To mozna tak na poczekaniu przelozyc koncowy wydech? Nie trzeba spawac ani nic? No chyba, ze jestes spawacz amator i w dodatku hobbystaSo What! pisze:Tasior_Miedziak, musisz sam posłuchać. Jeden Ci powie, że danego wydechu w ogóle nie słychać, a inny, że ten właśnie wydech jest za głośny. Jeżeli będziesz w Krakowie to możemy przełożyć do Twojego Forka mojego Prodrive'a.
Zaglądnij pod samochód. Tłumik końcowy wisi na trzech wieszakach i jest połączony z resztą wydechu rozetą z dwoma śrubami. Ja mam Forka N/A. Twój może inaczej brzmieć z tym samym wydechem.Tasior_Miedziak pisze: Hmm. To mozna tak na poczekaniu przelozyc koncowy wydech? Nie trzeba spawac ani nic? No chyba, ze jestes spawacz amator i w dodatku hobbysta
bardzo mi pasuje taki właśnie H&S jaki ja mam załozony (tylko końcowy) - w środku delikatnie, na zewnątrz "w sam raz"Idealnie byloby, gdyby w srodku delikatnie, ale to bardzo delikatnie gulgotal.
So What! pisze: Olleo, prawdopodobnie Prodrive.
esilon pisze: Supersprint rzondzi i basta![]()