Polityczny aktywniejszy chyba nawet od raportowegobarbie pisze:Nie o to mi chodzi.rrosiak pisze:barbie pisze: Osobiście uważam, że są wśród nas osoby różnych poglądach
Hasło na koszulce nie jest wyrażeniem poglądów
Po prostu polityka i ogólnomedialna histeria wyłazi już nawet z lodówki.
Najgorszy Sort Polaków
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Re: Najgorszy Sort Polaków
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
Wiesz, on napisał co chciał, ja zareagowałam jak chciałam, ale już Twoj komentarz ze wzgledu na pełnionąAlan, Alan, Alan! pisze:Konto usunięte pisze: ptk22, daj se siana chłopie.Konto usunięte pisze: Wolność.
przez Ciebie funkcję....
Ale mogę się mylić.
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2278 razy
- Polubione posty: 137 razy
Nie no - nie wierzę w to co czytamKonto usunięte pisze: Ale mogę się mylić.
Jest ryzyko, musi być wybór.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
No i masz racjęptk22 pisze:Nie no - nie wierzę w to co czytamKonto usunięte pisze: Ale mogę się mylić.
Cóż mogę powiedzieć jaka corka taka tesciowaptk22 pisze:Jako pomysł dla teściowej to jest super. Tylko nie każdy ma tak wyluzowaną, żeby zrozumiała, że to żartbusik pisze: Co do tesciow - moi biora
Jestem bardzo miłą i sympatyczną osobą, ale słynę z tego że....wolę wejść komuś w drogę niż w DUPĘ
Tym, co mężczyzna ceni u kobiety, która mu się długo opierała, jest nie jej cnotliwość, lecz jego własny upór
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dla rozluźnienia atmosfery proponuję hasło na koszulki dla drugiego wątku
"Nie noszę kozucha w lato "
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
Czy tylko ja nie wiem o co chodzi??Konto usunięte pisze:Dla rozluźnienia atmosfery proponuję hasło na koszulki dla drugiego wątku
To o tym, jak robić kakao.Konto usunięte pisze:Czy tylko ja nie wiem o co chodzi??Konto usunięte pisze:Dla rozluźnienia atmosfery proponuję hasło na koszulki dla drugiego wątku
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Aaa to sorry. Jarosław Kaczyński mówił o tych głupich, że jak ktoś im powie w lato że zimno to się słuchają i zakładają kozuch.Konto usunięte pisze:Czy tylko ja nie wiem o co chodzi??Konto usunięte pisze:Dla rozluźnienia atmosfery proponuję hasło na koszulki dla drugiego wątku
Czuję podświadomie że mówił o mnie
Ta pani przyszła do mnie w tym kożuchu i w nim wychodziKonto usunięte pisze:Dla rozluźnienia atmosfery proponuję hasło na koszulki dla drugiego wątku
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
yyy, jakby można jaśniej cóż takiego w moim komentarzu było, zwłaszcza ze względu na pełnioną funkcję?Konto usunięte pisze: Wiesz, on napisał co chciał, ja zareagowałam jak chciałam, ale już Twoj komentarz ze wzgledu na pełnioną
przez Ciebie funkcję....
BTW ludzie strasznie poważnie podchodzą do "tej" funkcji. A to tylko wbijanie gwoździ.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
A młotek od Szamota już masz?Alan, Alan, Alan! pisze: A to tylko wbijanie gwoździ.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jak na prawdziwego srogiego admina przystało gwoździe wbijam dłonią.Konto usunięte pisze:
A młotek od Szamota już masz?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
To może być nieuczciwa konkurencja względem szamotowych młotkówAlan, Alan, Alan! pisze:jak na prawdziwego, srogiego admina przystało gwoździe wbijam dłonią.Konto usunięte pisze:
A młotek od Szamota już masz?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Racja.Konto usunięte pisze: To może być nieuczciwa konkurencja względem szamotowych młotków
Zbanuję go przy okazji.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Obiecanki ...Alan, Alan, Alan! pisze:Racja.Konto usunięte pisze: To może być nieuczciwa konkurencja względem szamotowych młotków
Zbanuję go przy okazji.
Nie wiem, czy kledzy zauważyli, że wprowadził BOR zakaz lotów dronów nad centrum Warszawy. I już nikt z góry nie zobaczy jaki duże czy małe są demonstracje
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Alan, Alan, Alan! pisze:Konto usunięte pisze: ptk22, daj se siana chłopie.Konto usunięte pisze: Wolność.
Busik jest nowe haslo na koszulkę tylko jakoś nikt nie pociągną tematu :
Jestem z Gestapo
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Najgorszy Sort Polaków
Może kompromis? "Jestę najgorszy sort gestapo"
A.... I tego się nie drukuje na koszulkach, tylko nosi na tabliczkach przed sobą.
A.... I tego się nie drukuje na koszulkach, tylko nosi na tabliczkach przed sobą.
czarne jest piękne...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
A ja tak se serio tym razem zapytam.
Skąd się wzięła (poza oczywistym rodowodem propagandowym z mediów) ta cała checa z tym "najgorszym sortem"?
Aż zmarnowałem te kilkanaście minut życia na wysłuchanie wypowiedzi źródłowej (rzeczony fragment od ok 13:50)
Link: https://www.youtube.com/watch?v=LCK_biZe_KU
Pewnie jestem ostatnim który chciałby popierać tego socjalistyczno radio maryjnego Kaczora, ale jeżeli ktoś uważa, że łapie się do tego najgorszego sortu, to albo nie wysłuchał tego wywiadu i daje sobą za nos ciągnąć mediom, albo naprawdę nie ma się czym chwalić.
Więc o co w sumie chodzi...?
Skąd się wzięła (poza oczywistym rodowodem propagandowym z mediów) ta cała checa z tym "najgorszym sortem"?
Aż zmarnowałem te kilkanaście minut życia na wysłuchanie wypowiedzi źródłowej (rzeczony fragment od ok 13:50)
Link: https://www.youtube.com/watch?v=LCK_biZe_KU
Pytanie: Polska zostaje określona jako kraj który zmierza do dyktatury przez media zagraniczne, w tej chwili ja mam wrażenie, że trwa wyścig w przygotowywaniu przez media zagraniczne, najczęściej niemieckie, materiałów które powiem wprost, szkalują RP(...)
Odpowiedź(...)Ten nawyk donoszenia na Polskę zagranicą. W Polsce jest taka fatalna tradycja zdrady narodowej. I to jest właśnie nawiązywanie do tego. To jest w genach niektórych ludzi, tego najgorszego sortu Polaków. Ten najgorszy sort Polaków jest niesłychanie aktywny, bo czuje się zagrożony. Wojna, komunizm, transformacja temu typowi ludzi dawała szanse
Pewnie jestem ostatnim który chciałby popierać tego socjalistyczno radio maryjnego Kaczora, ale jeżeli ktoś uważa, że łapie się do tego najgorszego sortu, to albo nie wysłuchał tego wywiadu i daje sobą za nos ciągnąć mediom, albo naprawdę nie ma się czym chwalić.
O bicie piany główniejarmaj pisze: Pewnie jestem ostatnim który chciałby popierać tego socjalistyczno radio maryjnego Kaczora, ale jeżeli ktoś uważa, że łapie się do tego najgorszego sortu, to albo nie wysłuchał tego wywiadu i daje sobą za nos ciągnąć mediom, albo naprawdę nie ma się czym chwalić.
W tej chwili gdyby JarKacz powiedział, że słońce go razi w oczy, to w mediach byś usłyszał, że JarKacz kazał zgasić słońce.
PS Staję w szeregu jako ostatnia do popierania JarKacza, ale powszechna histeria z nim związana jest chyba po prostu modna. Przynajmniej tak to wygląda jak na razie, zobaczymy co się będzie działo dalej - chociaż niestety obawiam się, że może nadejść moment, kiedy będzie słuszna.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Jeśli JarKacz powie, że dzisiaj jest pochmurny dzień (a jest), to jutro będzie akcja z poparciem dla chmur.jarmaj pisze: Więc o co w sumie chodzi...?
szefowa mnie ubiegła