jak to?FUX pisze: Po suvie jestem zachwycony jeżdżeniem plaskaczem.

No trudno by kamienica na kołach się dobrze prowadziła na płaskim, w terenie wiadomo okFUX pisze: Po suvie jestem zachwycony jeżdżeniem plaskaczem.
Uważaj żeby to nie stało się Twoje nowe miejsceFUX pisze:Dzisiaj nawet na tylnej kanapie ze 100 km zrobiłem.
Pasuje.
Nawalonemu wszędzie jest dobrzeFUX pisze: Dzisiaj nawet na tylnej kanapie ze 100 km zrobiłem.
Pasuje.
Chodziło chyba o to, że nawalony na tylnej kanapie czułeś się lepiej niż gdybyś musiał podróżować na trzeźwo... W sensie, że wymagania mniejszeFUX pisze: Piter 35, po % nie prowadzę.
No i stało się, właśnie wymieniłem limuzynę C180 na C200, kombi i z pakietem AMGKonto usunięte pisze:Dużej różnicy pewnie nie będzie... Ja wciąż mam przeogromną frajdę z podróżowania tym autem. Tak dużą, że stanowi to dość poważną barierę przed zmianą pracyЛукашэнка pisze: Na razie, gdy go oddam, wezmę na miesiąc W205 C200, kombi... żeby zobaczyć jak dobrze mają Arno i Konto usunięte
Лукашэнка pisze: jeśli tylko kogoś na nią będzie stać
he he, normlakaЛукашэнка pisze: Ale chętnie bym się przesiadł na...
C300
Лукашэнка pisze: Generalnie, rzeczywiście wygodne i przyjemne w prowadzeniu auto... w obu tych wersjach C180 i C200.Ale chętnie bym się przesiadł na...C300
gregski pisze: dobre trzymanie ale wiadro wiecej komfortu.
tego wymagam od auta na dlugie trasy, moje nery nie musza bolec po 1,5kkm w dwa dni.
dyslektyk
inne ogłoszenie: http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giu ... 28955c8e09esilon pisze: Лукашэнка napisał(a):
jeśli tylko kogoś na nią będzie stać
cena niestety z sufitu http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giu ... 7792bd7ecb
barton pisze: jest rywalem M4 i C63 AMG, więc też ciężko oczekiwać by było tańsze od nich...
barton pisze: I dzięki takiemu finansowaniu można na aucie zarobić 2-3 razy (przy sprzedaży kolejnym użytkownikom)
bierzesz od gościa przez 2-3 lata opłaty leasingowe/abonamentowe/wynajem - które spłacają Ci większą część auta ( o ile nie całe), po czym albo wynajmujesz dalej, albo upłynniasz auto, za ponad połowę jego wartości (bo tyle te auta jeszcze potrafią kosztowac po 2-3 latach) - jak dobrze zamachasz w księgowości, to auto się zwróci i spory zysk przyniesieFUX pisze:barton pisze: I dzięki takiemu finansowaniu można na aucie zarobić 2-3 razy (przy sprzedaży kolejnym użytkownikom)
Możesz rozwinąć, bo mnie ta logika się nie spina.