Piolunowka.Doxa pisze:Ja bym potrzebowała jakieś zioło na sen, chmiel już nie pomaga
Doxa pisze:gruby, gorzka strasznie chyba?
Arno pisze: masz racje, ale jej nie masz, albvowiem moj post wyklucza zalety i podkersla jedynie wadowosc uwypuklen.
barbie pisze: Żeby EterycznyŻołądź poprawiał komuś błędy? Nie sądziłam, że dożyję czegoś takiego... Czyli to wątek też dla mnie. Zestarzałam się![]()
EterycznyŻołądź pisze:
Nie chcę Cię zbytnio martwić, ale chyba już dawno się zestarzałaś, bo od lat zdarza mi się takie poprawienie,a to bynajmniej nie pierwsze forumsubaru (choć na pierwszym robiłem to pod pseudonimem) na którym to robię.![]()
EterycznyŻołądź, Twoje doświadczenie mnie zawstydza.EterycznyŻołądź pisze:barbie pisze: Żeby EterycznyŻołądź poprawiał komuś błędy? Nie sądziłam, że dożyję czegoś takiego... Czyli to wątek też dla mnie. Zestarzałam się![]()
Nie chcę Cię zbytnio martwić, ale chyba już dawno się zestarzałaś, bo od lat zdarza mi się takie poprawienie,a to bynajmniej nie pierwsze forumsubaru (choć na pierwszym robiłem to pod pseudonimem) na którym to robię.
widzialem na Chlejadach. Wstydzilas sie podejsc do EZ.barbie pisze: EterycznyŻołądź, Twoje doświadczenie mnie zawstydza.
Konto usunięte pisze: Zwiększ dawkowanie
Bilex pisze: ...i kark mnie boli!
Bilex pisze: ...i udaję, że was nie widzę!
Bilex pisze: ...i jest mi źle!
Tylko uważaj, żeby nie były zbyt zimne, bo sobie .. te.. no... klejnoty przeziębisz. Lewatywa jest dobra na wszystko.devlin pisze:i owijanie w mokre prześcieradła czyni cuda w takich przypadkach.
Bilex pisze: Poczekam aż was coś dopadnie - prześmiewcy...![]()