[K] Sprawna wiskoza
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Sprawna wiskoza
Witam.
Potrzebuje kupic sprawna wiskoze pasujaca do forestera s-turbo 2000r.
Czekam na info i pozdrawiam.
Potrzebuje kupic sprawna wiskoze pasujaca do forestera s-turbo 2000r.
Czekam na info i pozdrawiam.
Re: [K] Sprawna wiskoza
Mogę dać namiar na warsztat, który zajmuje się regeneracją wiskozy. Rok temu byłem na w tym warsztacie i w miejsce mojej wiskozy trafiła inna, już zregenerowana. Po wymianie działa jak nowa 

Witam mi tez pada wiskoza w takim samym aucie. Możesz mi podać namiary na ten serwis? Z góry dzięki i pozdrawiam.
-
uxon
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX, Audi S3, Swift GTI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A co stoi na przeszkodzie, zebys napisal tu w temacie? Podziel sie wiedza ze wszystkimi.
Nic nie stoi na przeszkodzie, nie chciałem być posądzony o kryptoreklamę. Link do aukcji na allegro:
http://allegro.pl/wiskoza-subaru-sprzeg ... 94151.html
Wiskozę wymieniałem w czerwcu 2015 i od tego czasu nie mam żadnych problemów.
http://allegro.pl/wiskoza-subaru-sprzeg ... 94151.html
Wiskozę wymieniałem w czerwcu 2015 i od tego czasu nie mam żadnych problemów.
Specjalnie tajemniczy ten kontakt nie byl ale dzieki z info.
Btw Popracuj nad wysylaniem pw bo pierwszej nie dostlem druga dostalem z cytatem mojego posta :D
Btw Popracuj nad wysylaniem pw bo pierwszej nie dostlem druga dostalem z cytatem mojego posta :D