Tylko kryterium droższy=lepszy, tańszy=gorszy się nie sprawdza...EterycznyŻołądź pisze: Ja może jestem dziwny, ale wolałbym pójść do lepszego droższego lekarza niż gorszego tańszego.

Tylko kryterium droższy=lepszy, tańszy=gorszy się nie sprawdza...EterycznyŻołądź pisze: Ja może jestem dziwny, ale wolałbym pójść do lepszego droższego lekarza niż gorszego tańszego.
Ale wyboru DOKONAŁBYŚ na tej zasadzie, albo ja nie umiem czytać....EterycznyŻołądź pisze:FUX, nie napisałem, że tak jest. Napisałem, że wolę lepszego droższego lekarza od tańszego gorszego.![]()
"Reguła" droższy=gorszy, tańszy=lepszy dopiero się nie sprawdza, choć wielu w nią święcie wierzy, aż do końca.
Olleo pisze:forek2, a ile za koncowy?
Oczywiście z nierdzewki ,założyliśmy do s-turbo i xt a jeśli chodzi o brzmienie to nieporownywaliśmy do innych ponieważ dla nas to co jest ,jest fajne,w środku lekki pomruk na zewnątrz podkreślone brzmienie boksera ale bez wioski.Olleo pisze:To z nierdzewki? Porownywales juz brzmienie do El-teca, albo ktoregos z markowych (Devil, Prodrive, Supersprint etc.)?
forek2 pisze: Oczywiście z nierdzewki ,założyliśmy do s-turbo i xt a jeśli chodzi o brzmienie to nieporownywaliśmy do innych ponieważ dla nas to co jest ,jest fajne,w środku lekki pomruk na zewnątrz podkreślone brzmienie boksera ale bez wioski.
Grzegorz , zgineła mi suwmiarka,mikrometr tyżGrzesiek_67 pisze:forek2 pisze: Oczywiście z nierdzewki ,założyliśmy do s-turbo i xt a jeśli chodzi o brzmienie to nieporownywaliśmy do innych ponieważ dla nas to co jest ,jest fajne,w środku lekki pomruk na zewnątrz podkreślone brzmienie boksera ale bez wioski.
Jaka grubość nierdzewki na backboxie ?
Pozdrawiam
Grzegorz
Ja mam Prodrive w Forku N/A i jest gitFUX pisze: można coś zalożyć do wolnego 2.0, żeby ladnie pierdzialo?![]()
A ja jeszcze nie wysłałem do Ciebie przelewu za ten miesiącKonto usunięte pisze: So What!'owy wydech jest piękny. Zawsze go reklamuję
Ma jeden minus...So What! pisze: Ja mam Prodrive w Forku N/A i jest git
Kupiłem lekko używany na allegro - za 1.100 złFUX pisze:Ma jeden minus...So What! pisze: Ja mam Prodrive w Forku N/A i jest git![]()
Budżet....
No to już lepiej...So What! pisze:Kupiłem lekko używany na allegro - za 1.100 złFUX pisze:Ma jeden minus...So What! pisze: Ja mam Prodrive w Forku N/A i jest git![]()
Budżet....
No to już w ogóle brzmi lepiejSo What! pisze: Kupiłem lekko używany na allegro - za 1.100 zł
Coś tam ma. Muszę sprawdzić.FUX pisze: So What!,
A ten tłumik ma jakieś oznaczenia? Typ, model, etc...