Poszukiwania Subary
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Re: Poszukiwania Subary
Tylko pamiętaj, że Forester jest mniejszy w środku, co oznacza pewnie mniej miejsca na nogi w drugim rzędzie.
Odwiozłem żonę do szpitala i jedyne auto jakie stało na parkingu to outback, mówię do żony zobacz chyba przeznaczenie hehehe
. Żona stwierdziła że ładniejsze niż Forek więc chyba zacznę poszukiwania obk. Szkoda mi tych 275KM , zakutego silnika i przerobionego wydechu :(

No tak forek piekny nie jest,mi tez sie na poczatku nie podobal ale teraz nie chce innego auta ;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wmawiam sobie że po co mi taki bagaznik wozek z gondolka wejdzie(dobrze bylo by przmierzc:)Panie Piotrze da radę? ),a raz w roku na wakacje to sie jakoś zabiorę :)
Nieprawda, jest pięknykasia89t pisze: No tak forek piekny nie jest

Ja teżkasia89t pisze: ale teraz nie chce innego auta ;)

- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
Jak w moim się mieściła perkusja, 2 piece i 3 gitary, to przecież gondolkę też się upchnieRozyk88 pisze:Wmawiam sobie że po co mi taki bagaznik wozek z gondolka wejdzie(dobrze bylo by przmierzc:)Panie Piotrze da radę? ),a raz w roku na wakacje to sie jakoś zabiorę :)

Znalazłem coś co mnie zainteresowało https://www.otomoto.pl/oferta/subaru-ou ... yKZJ3.html możne ktoś zna ten egzemplarz?