pawka35, ale my to wiemy. Oni też znają Solberga (i chyba Arai WRC fan?).pawka35 pisze:Ręce precz od prosiakaProsiak jest cool a przy okazji , mieszkańcy Germanii to chyba nie należą ani do kropki ani do kreski
a też świniacze na lustra naklejają .Sam osobiście widziałem na mobile.de Imprezę ze świniaczami na lustrach wię chyba to nie tylko nasz wymysł a ogólnoświatowy.
Zamach na świnke
Re: Świnka
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Świnka
vibowit pisze: pawka35, ale my to wiemy. Oni też znają Solberga (i chyba Arai WRC fan?).
A bo mnie tu propagandę rozsiewają
PAWKA
Re: Zamach na świnke
pawka35 pisze:Ręce precz od prosiakaProsiak jest cool a przy okazji , mieszkańcy Germanii to chyba nie należą ani do kropki ani do kreski
a też świniacze na lustra naklejają .Sam osobiście widziałem na mobile.de Imprezę ze świniaczami na lustrach wię chyba to nie tylko nasz wymysł a ogólnoświatowy.Poszukam linka i wkleję dla potomności

To moje jeszcze w salonie w Niemczech, a obok bardzo gustowny sąsiad. Tyż niemiecki.
I tu pozdrawiam Bilexa, który złapał przez niego poważną traumę
A tu zdjęcia takiego jak mój: http://scaty.net/dealer/scatynet/index. ... news&art=1
Robionego przez Scaty.net w Niemczech (tak jak i mój zresztą).
FUX pisze:Nie ma opcji, że na Chlejadach trzeba to omówić...
Nie ma opcji, CHlejady Trzeba zorganizować
Tys prowda, tys prowda!!!!LouCyphre pisze: CHlejady Trzeba zorganizować
Dolce far niente 
To może inaczej. W związku z tym, że obudowy lusterek mają powierzchnie taką, a nie inną, a mnie wciąż ciąży spłacanie kredytu - ogłaszam przetarg na miejsce świniakowe na moim lusterku prawym, bo lewe już zajęte. Może być australijski świniak (kapelusznik z kutasami*), może być świniak zmodyfikowany genetycznie, jak kto woli. Są jacyś chętni?
* Dla oburzonych http://www.sjp.pl/co/kutas - definicja 2.
* Dla oburzonych http://www.sjp.pl/co/kutas - definicja 2.
Weźta się raz na zawsze od świnki odpierwiastkujcie 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Przestańcie żmiędzić ( nie wiem czy dobrze napisałem
)świnka to świnka jest znakiem subarowiczów a nie znakiem Sipu i podziały na lepsze czy gorsze forum to " bezseansu" .
Lepiej pogadajmy w odpowiednim wątku o chlejadach
Lepiej pogadajmy w odpowiednim wątku o chlejadach
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piszą ludziska tak i tak.citan pisze:Smęcić.FUX pisze:Smędzić.Piter 35 pisze: żmiędzić
Twoja wersja bardziej dla ucha....
Dolce far niente 
No skandal! Link do konkurencji Godlika! Forum trzeba zamknąć!!!!!

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Zamknąć, jak zamknąć... Ale ceny na pewno trzeba podnieść...Bilex pisze: No skandal! Link do konkurencji Godlika! Forum trzeba zamknąć!!!!!
Świnia jest świnia. A jak ktoś chce się wyróżnić, to już padła tu kiedyś propozycja świniaka z szalonym spojrzeniem :)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Co sie rzucacie...
Chłop mogł nie wiedzieć, że Godlik ma monopol...
Chłop mogł nie wiedzieć, że Godlik ma monopol...
Dolce far niente 
Ja! Ja bym chciała się wyróżnić! I chciałabym jakąś "dziewczyńską" świnkęky pisze:Świnia jest świnia. A jak ktoś chce się wyróżnić, to już padła tu kiedyś propozycja świniaka z szalonym spojrzeniem :)
r.
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
barbie, ale superowa
! A czy ja też mogłabym... ten, tego... odgapić? Czy to jest limited edyszyn? 
EDIT : nie musi być róziowa
EDIT : nie musi być róziowa
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Doxa, ja sobie praw nie zastrzegam. Dostałam taką od Godlika jako niespodziankę, zamawiałam 2 zwykłe różowe
Jest piękna, więc nie mam absolutnie nic przeciwko rozpowszechnianiu
Jest piękna, więc nie mam absolutnie nic przeciwko rozpowszechnianiu
Naprawdę?barbie pisze: Jest piękna, więc nie mam absolutnie nic przeciwko rozpowszechnianiu![]()
Auto mam takie "męskie", to niech chociaż świnka będzie "kobieca" jak przystało
Gooodliiikkkk!!! Gdzie jesteś????
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
No tutaj, kawę sobie piję...Doxa pisze: Gooodliiikkkk!!! Gdzie jesteś????
Różowa z kokardkami ma być? Napisz mi PW