Ściąga na prawo. Analiza wydruków z geometrii.
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Ściąga na prawo. Analiza wydruków z geometrii.
OK, zamienię prawa stronę z lewa i zobaczę czy się zmieni ściąganie. Koła mam wyważone i ciśnienie w oponach sprawdzone wiec to odpad.
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
To ja napisze tak - dzisaj była na wymianie opon koleżanka otome i tak nam zaimponowała, ze aż zapomniałem języka w gębie 

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
A co ja takiego zrobiłam.
Btw dziękuję za pomoc z moją subarynką

Btw dziękuję za pomoc z moją subarynką

-
lukass
- 5 gwiazdek
Nigdy nie spotkałem kobiety która sama by wymieniłą rozrząd w maluchu a co dopiero w Subaru 

Ma to tę zaletę, że wiem potem na pewno co było robione. 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
W maluchu jest łańcuch, to pewnie dlatego*lukass pisze:Nigdy nie spotkałem kobiety która sama by wymieniłą rozrząd w maluchu a co dopiero w Subaru

*Wiem, wiem wymienia się. :-P
Tak czy inaczej szacun. Ja znam kilku kolegów po technikum samochodowym, którz tego nigdy nie robili

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
w maluchach czy fiatach, to rozrząd się robiło, jak łańcuszki rzucili w Polmozbycie.

Gdyby nie to, że moja koleżanka jeździ bmw, to mogłabym ją pokazać lukassowi i mógłby powiedzieć, że widział już dwie takie kobiety... a tak... :PChloru pisze:W maluchu jest łańcuch, to pewnie dlatego*lukass pisze:Nigdy nie spotkałem kobiety która sama by wymieniłą rozrząd w maluchu a co dopiero w Subaru![]()
![]()
Pewnie głównie dlatego, że im się nie chce. :P Poza tym w technikum chyba za wiele nie uczą akurat, umiejętności przydatnych podczas wymiany rozrządu nauczyłam się na kursach poza szkołą.Tak czy inaczej szacun. Ja znam kilku kolegów po technikum samochodowym, którz tego nigdy nie robili![]()
-
lukass
- 5 gwiazdek
Lepiej może nie, bo już w ogóle zaniemówię i zamknę sie w sobieotome pisze: dyby nie to, że moja koleżanka jeździ bmw, to mogłabym ją pokazać lukassowi i mógłby powiedzieć, że widział już dwie takie kobiety... a tak... :P

eeee.....lukass pisze:tak nam zaimponowała, ze aż zapomniałem języka w gębie
powinieneś być mentalnie przygotowany. przecież niedawno napisała, ze nosi klucz dynamometryczny w torebce.

a tak tylko trochę bardziej serio, to po pierwszych postach , które przeczytałem wiedziałem, że "baba z kluczami"* się pojawiła.

* żeby nie napisać "chłop z jajami"
Ja myślałam, że może nawet lukass natrafił na wątek mojej subarynki, gdzie pisałam o tym rozrządzie i że nie będzie aż takiego szoku po zderzeniu z rzeczywistością.
Tym razem byłam grzeczna i nikomu kluczem dynamometrycznym nie groziłam... (bo chłopaki mieli swój i mogliby się obronić)

Tym razem byłam grzeczna i nikomu kluczem dynamometrycznym nie groziłam... (bo chłopaki mieli swój i mogliby się obronić)