Ufff... dobrze, że zapas zrobiłemGodlik pisze: Zamknąć, jak zamknąć... Ale ceny na pewno trzeba podnieść...

Ufff... dobrze, że zapas zrobiłemGodlik pisze: Zamknąć, jak zamknąć... Ale ceny na pewno trzeba podnieść...
Dobrze, że trochę waluty spadły.pawka35 pisze: Cholera,teraz nam przyjdzie za prosiaki w funtach becalować![]()
Arno pisze: jestem za zmiana moze koloru, moze zebow, jakas operacja pastyczna.
No właśnie...Bilex pisze: Można postawić inne pytanie - czy chcemy mieć swój znak, dzięki któremu będziemy się rozpoznawać?
Tobie to mogę nawet zdjęcie osobiście zrobić bo mam najbliżejgregski pisze:pawka35, wklej foto mojego obeka
zapraszam na sesje zdjeciowa polaczona z degustacja paulaner octoberfest edyszyn ;)pawka35 pisze:Tobie to mogę nawet zdjęcie osobiście zrobić bo mam najbliżejgregski pisze:pawka35, wklej foto mojego obeka
Dzisiaj jadąc do pracy zebrało mi się na liczenie spotkanych po drodze Subaru. Naliczyłem 15 : 3 Legacy, 2 Outbacki, 1 Tribeca, 1 Impreza, 8 Foresterów. Ani jednej świni (na lusterku) nie wypatrzyłem. Nikt nie zwrócił uwagi na mój samochód. Jestem gotów się założyć, że większość nawet nie wiedziała, że to coś czym się przemieszczam to też Subaru. Stąd też pozdrawiam tylko Imprezy i samochody oświnione. W innym wypadku musiałbym cały czas kierować jedną ręką, a to jak wiadomo jest niebezpieczne, a ja zawsze jeżdżę bezpiecznie.LouCyphre pisze:ja tam staram się pozdrawiać każde subru. Odpowie = cool , nie odpowie = pieprzyć to.
Arno pisze: Dlaczego w LA czy w Londynie prawie sie ich nie widzi?
uojezu .. w niemczech musial bym 1000 km miec do pracy co by tyle szuwarow spotkac..vibowit pisze:Dzisiaj jadąc do pracy zebrało mi się na liczenie spotkanych po drodze Subaru. Naliczyłem 15 : 3 Legacy, 2 Outbacki, 1 Tribeca, 1 Impreza, 8 Foresterów. Ani jednej świni (na lusterku) nie wypatrzyłem.LouCyphre pisze:ja tam staram się pozdrawiać każde subru. Odpowie = cool , nie odpowie = pieprzyć to.
tak zle nie jest, w przypadku mojego obka i w dodatku mowie to ja, nigdy nie chory na marke i nie kochajacy subaru slepo..Arno pisze: A odpowiedz byla jedna - wara od marki, swieta jest. Cos mi sie wydaje, ze niedlugo swietosc zniknie i zacznie lud zauwazac podstawowe wady. HGlosne, paliwozerne, niewygodne, kiepsko wykonczone, drzwi zamykaja sie jak puszka po piwie, a zalety?
Trzyma sie drogi i podobno sie nie psuja. Moj sie nie psuje.
Ehhh.. Rozumiem, że późno wracam, ale byś zajrzała czasami do garażu.liwit pisze:Od trzech dni jeżdżę po Warszawie i nie spotkałam żadnego oświnionego auta.Tak czekam, wypatruję a tu nic. A ktoś tutaj chce się pozbyć znaku miłośników Subaru. Nie ładnie.