Sam więc widzisz, że nie mogę czuć zazdrości.Konto usunięte pisze:Jak i każde inneKonto usunięte pisze:To uczucie jest mi całkowicie obce.Konto usunięte pisze: Roz Ci tak napisała z czystej zazdrości![]()

Sam więc widzisz, że nie mogę czuć zazdrości.Konto usunięte pisze:Jak i każde inneKonto usunięte pisze:To uczucie jest mi całkowicie obce.Konto usunięte pisze: Roz Ci tak napisała z czystej zazdrości![]()
Zupełnie mnie to nie dziwi.euyot pisze:Zupelnie nie wiem ocokaman z tym filmem.
A to z kolei mnie w ogole nie dziwi.Konto usunięte pisze:Zupełnie mnie to nie dziwi.euyot pisze:Zupelnie nie wiem ocokaman z tym filmem.![]()
Bo zapchał sobie głowę żabami.......Konto usunięte pisze:Zupełnie mnie to nie dziwi.euyot pisze:Zupelnie nie wiem ocokaman z tym filmem.![]()
bojar pisze:Konto usunięte Ty żyjesz ? Jesteś w pracy ,domu ,a może wróciłeś pod 77.
O wypraszam sobie. Zadnej ksiązki o żabkach nie czytalem. Puzo natomiast i owszem celem na bycia bieglosci... w jezyku angielskim. Z miernym skutkiem niestety.l_ewy pisze:Bo zapchał sobie głowę żabami.......Konto usunięte pisze:Zupełnie mnie to nie dziwi.euyot pisze:Zupelnie nie wiem ocokaman z tym filmem.![]()
Oczywiście możesz tylko co to da?euyot pisze: O wypraszam sobie.
A Ty co? Jednak zazdrosna?Konto usunięte pisze:Konto usunięte, olala jakie zmiany...![]()
Będziesz laski wyrywał??![]()
Marzyciel.Konto usunięte pisze:A Ty co? Jednak zazdrosna?Konto usunięte pisze:Konto usunięte, olala jakie zmiany...![]()
Będziesz laski wyrywał??![]()