Przerażające, bo już drugi raz mniej więcej czytam ten sam artykuł co FUX.

FUX, problem w tym, że to w jaki sposób zwracasz uwagę na niestosowne powitanie jest dalekie od zasad savoir vivre. Na dzień dobry pokazujesz, że źle trafili i że miło to tu nie jest. Tego chcesz?FUX pisze:jarmaj pisze: Proszę, lekarstwo na problemy z "wiatm"
Bardzo proszę.
https://finanse.wp.pl/nigdy-nie-zaczyna ... 658473601a
Mnie jeszcze nie.euyot pisze:FUX, nie chodzi o to, że nie masz racji. Chodzi o to, że zachowujesz sie jak... byś nie był ciepłym milym i uprzejmym forumowiczem.
(I tak mnie ignoruje to zadymy nie bedzie)
BiP pisze: "witam" wdziera się przebojem na salony.
No ale nic na to nie poradzisz. Czasy się zmieniły, wszyscy mają te same prawa, nie ma już podziału na panów i chłopów, czy arystokracji. Na forum też może zajrzeć każdy, nawet pół-analfabeta (bo pełny analfabeta chyba jednak nie ogarnieFUX pisze:BiP pisze: "witam" wdziera się przebojem na salony.
Podobnie, jak wszechpolacy, Janusze i Grażynki.
I co z nim?BiP pisze:Jest takie forum wielbicieli tenisa...
Nie zalinkuję.
Ale co tam, każdy ma internet.
Kiedyś subaru było marką niszową. Aktualnie wypierają golfy i bmki na pełnej glebie z pod wiejskich dyskotek.FUX pisze: Podobnie, jak wszechpolacy, Janusze i Grażynki.
A już myślałam że będzie śmiesznieBiP pisze:No fux, to w zasadzie delikatny![]()
Pamiętam jak kiedyś A. Koper na kropce napisał, że Subaru nie powinno sprzedawać się każdemu. Coś w sensie, że nie każdy jest godzien. Zabawnie się zrobiło.BiP pisze:Kiedyś subaru było marką niszową. Aktualnie wypierają golfy i bmki na pełnej glebie z pod wiejskich dyskotek.FUX pisze: Podobnie, jak wszechpolacy, Janusze i Grażynki.
naugrim pisze: Po pierwsze: nawet nie brałem pod uwagę Outbacka - dziękuję za otworzenie oczu, faktycznie może to być lepszy pomysł niż Forester.
To nie jest kwestia agresji!naugrim pisze: Po drugie: Nie wiedziałem nawet, że "witam" wywoła taką agresję, że jest to słowo źle widziane na forach. Nie udzielam się zbyt wiele na forach, nie wiedziałem jak zacząć - ale faktycznie, niektórym wykładowcom działają na nerwy maile zaczynające się od "witam"
Wiesz, bo jak lekarstwo nie zadziała, to można skończyć jako Adaś MiauczyńskiFUX pisze:jarmaj pisze: Proszę, lekarstwo na problemy z "wiatm"
Bardzo proszę.
(...)
Mnie próbował ale zrobił to nieudolnie. Wiem, zaraz napisze, że mu się nie chciało albo, że miał dobry dzień...Godlik pisze:FUX, po prostu odstraszasz nowych. Zupełnie niepotrzebnie.