tu najpierw się typuje potencjalnego następcę. dopiero potem reklamuje.
jakieś pomysły, co w zamian?
jakieś S2000

edit. no i znowu.
się harpagany rzuciły i muszę cytować.
albo nie muszę...
No to Honda type-R albo Audi S1lukass pisze: hot-hatcha
Honda za duża.Piter 35 pisze:No to Honda type-R albo Audi S1lukass pisze: hot-hatcha
Kupiłem w najwiekszym dołku cenowym tego modelu. Dziś jest około 30-40tyś wiecej warte.damaz pisze:a czemu akurat ten? okazja, czy świadomy wybór?lukass pisze:996.2
Ładniusibusik pisze:już za chwileczkę, już za momencik... nowa Tribeca, tfu... Ascent będzie się pokazywał w LA
ale pincet kuni Paniebusik pisze: A silniczek popierdolka 2,4 z turbo... bleeee
Tak.FUX pisze: Bezstopniowa?
Nie narzekaj. Jakby wrzucili taką popierdółkę do Outbacka to byłby dla mnie samochód do rozważenia, bo ten to za duża locha.busik pisze:A silniczek popierdolka 2,4 z turbo... bleeee
Nie znam tego 1,2. Chyba będę musiał spróbować. Najsłabszą stroną tego autka były do tej pory silniki. Starą paletą jeździłem. 1,5 dci znam, miałem w suzuki jimny. Kultura pracy - golf II td, spalanie też takie samo, więc dla fetyszystów oszczędności. Benzynowy 1,6 na grubszej oponie AT pali tyle, co Obk w automacie, dynamiką odstaje... mocno. Chodziło mi po głowie sprowadzenie z Rosji 2,0 150km aut., ze znaczkiem reno. Jak rubel zapikował po wojnie, ceny jednorocznych były naprawdę zjawiskowe.WiS pisze:Uprzejmie informuje, że miałem niedawno okazję przejechać się Dacią Duster w dość wypasionej wersji Laureate, z AWD i turbobenzyną 1.2.
(...)