WRC fan pisze: Jeszcze fajniejsze jest GLK
wiem, ale jak popatrzyłem na dane tech (no i ta gwiazda nęcąca emerytów) to na 2 miejscu jest
WRC fan pisze: Jeszcze fajniejsze jest GLK
Gwiazda necaca - z zalem informuje, ze to jak sie postrzega rozne marki powoli zaczyna sie zmieniac.esilon pisze:WRC fan pisze: Jeszcze fajniejsze jest GLK
wiem, ale jak popatrzyłem na dane tech (no i ta gwiazda nęcąca emerytów) to na 2 miejscu jest
Arno pisze: Gwiazda necaca
Arno pisze: pisanie ze gwiazda necaca, jest poddawaniem sie cisnieniu grupy. To tak jak w szkole, pale bo inni pala.
Pewnie tak samo, elektroniczne 4WD jest do baniArno pisze:No to uwaga, męki ciąg dalszy jest.
Zobaczyłem dziś sobie na youtubie porównanie Volvo Xc70 z Legacy, jakies podjazdy. Masakra, Volvo staje. Subaru jedzie.
No i sie zastanawiam jakby to wyglądało w porównianiu z BMWx, Mercedesem 4matic i Audi A4 Quattro.
Z tego filmiku wynika, że Audi daje radę. Jest też X5, niestety brakuje Subaru...Arno pisze: No i sie zastanawiam jakby to wyglądało w porównianiu z BMWx, Mercedesem 4matic i Audi A4 Quattro.
Na LPG jeździsz?devlin pisze: praktycznie bez dotykania pedału gazu.
Arno pisze: Ile te auta palą. Ale uwaga nie przy jeździe ala Gal, albowiem wtedy palą 17plus.
LouCyphre pisze:Arno, NO dobra niech mię odsądzą od czci i wiary, ale gdybym teraz miał kupić subru nowe to tylko Legac albo OBK i to ..."dizel". Hamulce na zwykłej drodze ogarniają , a zmiana foteli ..eem no w sumie słuszna .
Da radę takie zdobyć w dobrej cenie?Azrael pisze:Fotele z nowego Lanosa STI
To przez tę tapicerkę w jego traktorze...mały 5150 pisze: Jezu, widzisz i nie grzmisz Lucek jeszcze automat, tempomat i parasolka chowana w tylne drzwi. Ocipiałeś czy tak na Ciebie wpływa brak nikotyny