Paaanie przed wojną to i słońce lepiej świeciło.inquiz pisze: Kolega ma podobny, przedwojenny Peugeota, po prababci. Do tej pory działa i kawę mieli więc stara technika nie jest taka zła.
Zapach kawy o poranku
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 232 razy
Re: Zapach kawy o poranku
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 480 razy
No ba, dziury ozonowej nie było ani smogubojar pisze:Paaanie przed wojną to i słońce lepiej świeciło.inquiz pisze: Kolega ma podobny, przedwojenny Peugeota, po prababci. Do tej pory działa i kawę mieli więc stara technika nie jest taka zła.
KONIEC PISLANDU
Stare Peugeoty dobre są ;) chociaż tyle im wyszłoinquiz pisze:Kolega ma podobny, przedwojenny Peugeota, po prababci. Do tej pory działa i kawę mieli więc stara technika nie jest taka zła.Konto usunięte pisze: Już zapomniałem, że takie rzeczy istnieją
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 224 razy
- Polubione posty: 505 razy
- barbie
- 6 gwiazdek
- Auto: Subarbie Impreza WRX
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 87 razy
No, musisz zmienić system bo baterie nie pasująRemek pisze: o kurde
A ja mam w kuchni radio makity więc gdyby nie to że mam ekspres prawie nowy musiałbym to kupić, pasowałby idealnie.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Drodzy fanatycy, czy tanie młynki żarnowe (te do 200zł) sprawdzają się do drobnego mielenia kawy? Tak, żebym mógł taką kawą napełnić kapsułkę nespresso?
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Przynieś kapsułkę i kawę to możemy sprawdzić młynek Tchibo. Kosztował właśnie jakieś 200 PLN. Ma regulowaną grubość mielenia.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
I już idzie rzeźba...
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
Kruszyn też tego nie rozumiem. Zamiast kupić sobie porządny ekspres za 5 kPLN i młynek za 3 kPLN to dziaduje ;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Chloru pisze: Zamiast kupić sobie porządny ekspres za 5 kPLN i młynek za 3 kPLN to dziaduje
Nooo... W sumie to straszny paździerz, że mam ekspres za 300zł i wielorazowe kapsułki z aliexpress za 2zł sztuka
- Chloru
- 6 gwiazdek
Jeszcze napisz, że używasz zwykłej kranówy do robienia kawy to załatwię Ci bana... ;)))
Najlepsza kawa jaką piłem to niewątpliwie ta z palarni edit by mod z mojego miasta, poważnie polecam z czystym sumieniem, jeśli będziecie kiedyś w okolicy śmiało o nią zapytajcie, bo warto spróbować.
Świeżo zgryzana?szamot pisze:WyłącznieFUX pisze:Na zdrowie.
Jako plujka?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 232 razy
TomaszN, no popatrz jeszcze się nie zalogowałeś do końca, a już chcesz zarabiać.
Niet, bez sensu. Lepiej kupić zmieloną, ale w jakiejś porządnej palarni. Żeby to miało ręce i nogi to kilka stówek byś musiał wydać na młynek i raczej używkę, chyba że kupisz nowy ręczny za +- 500 zł(u nas, z ChRL wychodzi ponad stówkę taniej) Timemore(w wersji z włoskimi żarnami Italmill) i to już by był naprawdę dobry sprzęt. Można powiedzieć, że nawet do dobrego ekspresu ciśnieniowego zmieli odpowiednio...Konto usunięte pisze:Drodzy fanatycy, czy tanie młynki żarnowe (te do 200zł) sprawdzają się do drobnego mielenia kawy? Tak, żebym mógł taką kawą napełnić kapsułkę nespresso?
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Cukier krzepi.
https://wiadomosci.wp.pl/woda-slodsza-o ... 346362497a
Jakoś podświadomie staramy się kupować jak najmniej przetworzonej żywności.
https://wiadomosci.wp.pl/woda-slodsza-o ... 346362497a
Jakoś podświadomie staramy się kupować jak najmniej przetworzonej żywności.
Dolce far niente
Ja nie piję wód smakowych i jakoś żyję ;) Ale fux, w tym temacie?