Zepchnąłeś go na 2 pozycję w konkursie na największego spamera i się chłopak załamałEterycznyŻołądź pisze:Czy esilon się na forum obraził? Niby zagląda, a siedzi cicho jak mysz pod miotłą, a szkoda.

Zepchnąłeś go na 2 pozycję w konkursie na największego spamera i się chłopak załamałEterycznyŻołądź pisze:Czy esilon się na forum obraził? Niby zagląda, a siedzi cicho jak mysz pod miotłą, a szkoda.
Jakiś czas temu widziałem go w Poznaniu, ale już trochę minęło od tego czasuliwit pisze:esilon, gdzie jesteś?
Lepiej późno, niż później. Film taki byl...devlin pisze:Lepiej późno, niż wcale.
devlin pisze:Lepiej późno, niż wcale.
Konto usunięte pisze: Lekko się przyczaił jedynie
Żeby nie było, ja o Ciebie EZ nie pytałem, nie myśl, że tęsknię za TobąKonto usunięte pisze: Tych, którzy piszą do mnie liczne PW w sprawie Eterycznego
Konto usunięte pisze: szukam wzrokiem Funky'ego
Wszystko przez to, że mi się mentosy skończyłyKonto usunięte pisze:Konto usunięte pisze: szukam wzrokiem Funky'ego
Tomek, dwa dni nie piszę a Ty już tęsknisz.![]()
Grzesiek_67 pisze: Mogę natomiast uraczyć Cię kilogramami opowieści o...wszystkim
Grzesiek_67 pisze: Zaktualizuj swój status uczestnictwa w Cynie
SpadajFUX pisze:Gdzie są niedawni liderzy rankingu spamerów.....
radekk pisze:SpadajFUX pisze:Gdzie są niedawni liderzy rankingu spamerów.....
Zostali zdominowani?FUX pisze:Gdzie są niedawni liderzy rankingu spamerów.....
FUX pisze: Gdzie są niedawni liderzy rankingu spamerów.....
dwie firmy, które dostarczały łącza internetowe, odcięły spamerów od sieci. Natychmiast zaobserwowano dramatyczny spadek liczby wysyłanych przez internet niechcianych wiadomości. Spamcop.net mówi o czterokrotnym zmniejszeniu się poziomu spamu. Dostawca rozwiązań antyspamowych i antywirusowych, IronPort, jest nieco bardziej konserwatywny w swych ocenach - według przedstawicieli firmy, z sieci zniknęło 2/3 reklamowych przesyłek.