i nie pytacie o drogę, wiemremek pisze:bababarbie pisze:Paul_78, ależ przecież do tego instrukcja obsługi wystarczy![]()
my nie czytamy instrukcji...

i nie pytacie o drogę, wiemremek pisze:bababarbie pisze:Paul_78, ależ przecież do tego instrukcja obsługi wystarczy![]()
my nie czytamy instrukcji...
Nie wystarczy. Kończy się tam, gdzie zaczynają się problemy.barbie pisze:Paul_78, ależ przecież do tego instrukcja obsługi wystarczy
remek pisze: my nie czytamy instrukcji...![]()
Znowu???devlin pisze:W związku ze zmianą zaszeregowania i warunków pracy w firmie - zaczynam się rozglądać za czymś nowym.
devlin pisze: W związku ze zmianą zaszeregowania i warunków pracy w firmie - zaczynam się rozglądać za czymś nowym. Jakby co, to pamiętajcie o mnie, co łaska. Co za rok, niech to diabli.
devlin pisze: W związku ze zmianą zaszeregowania i warunków pracy w firmie - zaczynam się rozglądać za czymś nowym. Jakby co, to pamiętajcie o mnie, co łaska. Co za rok, niech to diabli.
Nie. Po prostu na pierwszej i ostatniej tego typu rozmowie dowiedziałem się, że jestem już dłużej niż potrzeba na przebudowę działu ośmioosobowego i poprawę wyniku finansowego firmy ponad stuosobowej. A że po rzeczonych 4 tygodniach od mojego przyjścia nie było widać poprawy bilansu, to uznano, że się nie nadaję.Konto usunięte pisze:Czyżby dali Ci krainę mlekiem i miodem płynącą na okresie próbnym, po zakończeniu którego wrzucili z powrotem do zapyziałej rzeczywistości?
Panie Dyrygencie, przecież na końcudevlin pisze:Nie wdając się w szczegóły - nie możesz się bardziej mylić.
Azrael pisze: vicu, uderz do Lorda Hełma vel. Vadera, on chyba kogos szukał.
Sorry, przeoczyłem - mea culpa, przepraszam.rrosiak pisze: Panie Dyrygencie, przecież na końcubyło.
To teraz obniżajcie moc w nadajnikachPaul_78 pisze:Poszukiwany komputerszczyk, które skonfiguruje mi domową sieć WIFI. Internet jest z Astera, router Linksysa, w sieci dwa kompy - pecet i mac.
Zapłacę żywą gotówką.
Erik Tews, ekspert od kryptografii pracujący na Technische Universität Darmstadt, zapowiedział, że podczas nadchodzącej konferencji PacSec w Tokyo pokaże jak złamać zabezpieczenia WPA i podsłuchać komunikację od routera sieci bezprzewodowej do laptopa - w piętnaście minut.
Jeśli jego prezentacja potwierdzi szumną zapowiedź, można będzie spokojnie uznać, że WPA jest warte mniej więcej tyle samo co WEP - do którego złamania przy pomocy nowoczesnego laptopa potrzeba raptem kilku minut. Koncepcja Tewsa zakłada złamanie klucza protokołu TKIP bez uciekania się do metod ataku słownikowego i nie pozwala podsłuchać ruchu od laptopa do routera.
piciu pisze: News trochę stary, ale na czasie zawsze.
Tak?Chloru pisze:piciu pisze: News trochę stary, ale na czasie zawsze.
Paul_78 ma WPA_2![]()