Bo mam apel:
WPŁACAMY, NIE OCIĄGAMY SIĘ!
Dodam, że sytuacja finansowa Agnieszki i Natalki jest dużo gorsza, niż się na początku mogło wydawać...
upPrzemeq pisze: Jak na tym forum robi się "up"?![]()
Przemeq pisze: Dodam, że sytuacja finansowa Agnieszki i Natalki jest dużo gorsza, niż się na początku mogło wydawać...
Właśnie z WiS-em taką sytuację rozważaliśmy...Przemeq pisze: Dodam, że sytuacja finansowa Agnieszki i Natalki jest dużo gorsza, niż się na początku mogło wydawać...
LICZY SIE PAMIĘĆ I TO, CO W SERCACH, A NIE POPISY I LICYTACJE, KTO LEPSZY, ŁADNIEJSZY WIENIEC PRZYNIESIE!!!!!
Przemeq na kropce pisze: Pamiętajmy jednak, że chodzi o symbol pamięci, a nie zdobycie dla naszej oprawy, w postaci wieńca i szarf nagrody "Miss Ceremonii Pogrzebowej"...
Przemeq pisze:
Wiemy o tym; pisałem o tym na kropce wyraźnie. Ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność.
Przemeq na kropce napisał(a):
Pamiętajmy jednak, że chodzi o symbol pamięci, a nie zdobycie dla naszej oprawy, w postaci wieńca i szarf nagrody "Miss Ceremonii Pogrzebowej"...
Sądzę, że właśnie tutaj tkwi sedno i właśnie to miałem na mysli na temat bardziej wlaściwego zagospodarowania środków...mały 5150 pisze: jeżeli sytuacja u Agnieszki i małej jest taka jak mówisz, to przyłączam się do słów Bilexa - możemy coś za chwilę zorganizować ponownie. Tym razem wszystko przeznaczymy dla Agi z małą.
mam nadziej że jutro moje dojdzie, bo dzisiaj popołudniu poszedł przelew.Przemeq pisze: że wpłaciły 94 osoby