Wysłane z mojego mądrego telefonu
Wrong. Mało jeździsz przez wirusa, benzyna tania przez wirusa. Do obliczenia oszczędności musisz liczyć cenę i spalanie sprzed wirusa.
No to niedługo odłożę na Prosię... tylko nie będę nim jeździł przez wirusaAlan, Alan, Alan! pisze: ↑30 mar 2020, o 20:42Wrong. Mało jeździsz przez wirusa, benzyna tania przez wirusa. Do obliczenia oszczędności musisz liczyć cenę i spalanie sprzed wirusa.
17.III odebrałem. 2 tygodnie. Pękł łącznik stabilizatora
Alu z poliuretanami stromgflex ma w sprzedaży. Od vw wiem tylko że tylne pasują. Takie w kształcie podkowy czy szerokiej litery u.BiP pisze:17.III odebrałem. 2 tygodnie. Pękł łącznik stabilizatoraPlastikowy. Plastikowe to sobie może robić subaru, w miarę trzymają. Założyli jakieś goovno, wywalając do śmieci aluminiowe z poliuretanowymi tulejami. Siądź i płacz.
Trzeba patrzyć na ręce, albo samemu robić.
Podobno od Ałdi a4, pasat b5 pasują aluminiowe. Ćwiczyył ktoś? Chodzi mi o zamiennik tego:
https://allegro.pl/oferta/lacznik-stabi ... 8556388165
Plastidip, jakaś folia czy żeś walnął szprejem?
Na weekend to gotujemy żurek, a nie grilla.Alan, Alan, Alan! pisze: ↑9 kwie 2020, o 12:32To ja na weekend walnę plastidipem grilla znowu. Wiem, wiem...
Ale te 3 lata wyglądało bardzo dobrze, a mam jakieś resztki w piwnicy.
Ja wiem, siedzę właśnie w kanale i czekam aż olej spłynie i jestem trochę zakręcony od oparów gorącego oleju. Więc słabo kumam.
No musisz tam powiesić zdechłą kaczkę. Czego nie rozumiesz?
FUX, przestań wąchać ten klej. Teraz kolejki do respiratorów długie.