Wuhan
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2x Legacy III 2.5 my 99, Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 205 razy
Wuhan
No to dzieciarnia uziemiona do 17 stycznia...
Wysłane z mojego mądrego telefonu
Wysłane z mojego mądrego telefonu
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 51 razy
Wuhan
W tym sezonie dudków dwa razy tyle ludziska zarobili, to nie była turystyka tylko oblężenie

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17, H6 cabrio, nakoksowany Garbaty, OOOO quattro, Blaszak, Caddy 4x4-na gnój
- Polubił: 5 razy
- Polubione posty: 64 razy
Wuhan
Ma być zakaz wyjazdów z dziećmi i przyjmowania rodzin w pensjonatach, hotelach itd
był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubione posty: 55 razy
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 1157 razy
- Polubione posty: 68 razy
Wuhan
Moja jest położna. Praktycznie co dyżur ma kontakt z kimś z Covid.
Ale czuje się już znacznie lepiej. To chyba było zwykłe przeziębienie. Ale przez chwilę mieliśmy już czarne myśli.
Zwłaszcza, że tego dnia zmarła jedna z pielęgniarek właśnie na Covid.
A to pomaga? My od pewnego czasu regularnie suplementujemy D3.
Mój samochód prowadzi się lepiej niż ja
- Gump
- 5 gwiazdek
Wuhan
stach22, oczywiście, że mówimy o zimie, jednak od maja do końca października było tylu turystów, że zimą nie musi być ich wcale, tyle kasiory wpadło

Instytucja w której pracuję na samych opłatach parkingowych zarobiła kasy jak lodu, nie mówiąc już o biletach wstępu do BdPN

- Użytkownicy, którzy polubili ten post :
- BiP (24 lis 2020, o 16:13)
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 147 razy
- Polubione posty: 243 razy
Wuhan
No to pogratulowaćGump pisze:stach22, oczywiście, że mówimy o zimie, jednak od maja do końca października było tylu turystów, że zimą nie musi być ich wcale, tyle kasiory wpadło![]()
Instytucja w której pracuję na samych opłatach parkingowych zarobiła kasy jak lodu, nie mówiąc już o biletach wstępu do BdPN

Tylko czemu górole płaczą?
KONSTYTUCJA
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubione posty: 55 razy
Wuhan
Tak to jest jak się łapie ryby przed siecią i liczy przyszłe zyski. Tam sezon lekko pól roku, morze parę tyg.
Wuhan
Bez przesady. My nad morze jeździliśmy o każdej porze roku. Może bryndza jest po wsiach typu Łebą czy inne tej wielkości "ośrodki". Świnoujście czy Kołobrzeg miał się dobrze cały rok, prawie. Teraz lipa.
Góry dla nas to wypady weekendowe. Na urlop byśmy nie pojechali. Polanica, Jakuszyce, Świeradów. Blisko, szybko, kameralnie. Zakopane to porażka.
Góry dla nas to wypady weekendowe. Na urlop byśmy nie pojechali. Polanica, Jakuszyce, Świeradów. Blisko, szybko, kameralnie. Zakopane to porażka.
Dolce far niente 

- Gump
- 5 gwiazdek
Wuhan
Górale, to specyficzny typ ludności, ja od 44 lat nie widziałem takich tłumów, jak w tym roku
Naprawdę, nawet w Bukowcu, parking w sezonie już o dziesiątej rano był zamknięty. Nawet Sianki były oblężone, podobnie torfowiska w Tarnawie, Janusze i Haliny na każdym kroku 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 147 razy
- Polubione posty: 243 razy
Wuhan
Wierzę. Pomysł rządowy z bonami turystycznymi to chyba ich jedyna dobra decyzja jaka pamiętam. No i było ogólne hasło, że pomagamy rodzimej turystyce. No i problemy z wyjechaniem za granice. Wszystko się złożyło na ten sukces.Gump pisze:Górale, to specyficzny typ ludności, ja od 44 lat nie widziałem takich tłumów, jak w tym rokuNaprawdę, nawet w Bukowcu, parking w sezonie już o dziesiątej rano był zamknięty. Nawet Sianki były oblężone, podobnie torfowiska w Tarnawie, Janusze i Haliny na każdym kroku
Tym niemniej wydaje mi się, że jeden termin ferii zamiast kilku odbije się na turystyce negatywnie.
KONSTYTUCJA
Wuhan
Negatywnie to się odbije na słupkach zachorowań i śmiertelności

- Użytkownicy, którzy polubili ten post :
- ptk22 (21 lis 2020, o 22:21)
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Spotkało Cię gradobicie lub parkingowa szkoda , zadzwoń - 608-42-49-26( rejon dolnego śląska )
Śnieżna zabawa
Spotkało Cię gradobicie lub parkingowa szkoda , zadzwoń - 608-42-49-26( rejon dolnego śląska )
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17, H6 cabrio, nakoksowany Garbaty, OOOO quattro, Blaszak, Caddy 4x4-na gnój
Wuhan
Przeczytajcie jeszcze raz - nie bedzie żadnych ferii - będzie zakaz pobytu w tym terminie
- Gump
- 5 gwiazdek
Wuhan
No właśnie, i takich teraz będziemy mieć turystów

Będą, służbowo

Nie będzie tak źle, no chyba, że wprowadzą całkowity zakaz poruszania się

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
-
lukass
- 5 gwiazdek
Wuhan
Pinokio mowił że będzie zakaz organizacji wyjazdów dzieci i młodzieży także takich z rodzicami i będzie to egzekwowane poprzez zakazy w hotelach, pensjonatach itd. Co do wyjazdu za granicę to powiedział że możliwe że będzie kwarantanna po powrocie