Auto dla dziada
Auto dla dziada
Nie, nie - Sport to po prostu bazowa wersja Wranglera.
Sahara - luksusowa
Rubicon - offroadowa, bo ma mocniejszy most, blokady mechanizmów różnicowych przedniej i tylnej osi i elektronicznie rozłączany stabilizator przedni.
Ale Pan Arab doinwestował grubo w swojego Sporta i przygotował go do radosnej zabawy w piasku.
Według moich wstępnych obliczeń koszt zainstalowanych dodatków przekracza połowę wartości samochodu na fakturze w UAE. Oczywiście dochodzi cło, vat i akcyza. Ale nadal.
Sahara - luksusowa
Rubicon - offroadowa, bo ma mocniejszy most, blokady mechanizmów różnicowych przedniej i tylnej osi i elektronicznie rozłączany stabilizator przedni.
Ale Pan Arab doinwestował grubo w swojego Sporta i przygotował go do radosnej zabawy w piasku.
Według moich wstępnych obliczeń koszt zainstalowanych dodatków przekracza połowę wartości samochodu na fakturze w UAE. Oczywiście dochodzi cło, vat i akcyza. Ale nadal.
- Użytkownicy, którzy polubili ten post :
- ptk22 (14 lip 2021, o 12:36)
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Auto dla dziada
Bilex, mosty czy blokady w terenówce to części eksploatacyjne, tak jak klocki hamulcowe w osobówce.
Podstawa to żebyś nie mówił żonie ile kosztuje utrzymanie auta terenowego.
Ja kupiłem moją terenówkę za grosze a reszty kosztów żonie nie mówię i to jest najlepsze rozwiązanie
Podstawa to żebyś nie mówił żonie ile kosztuje utrzymanie auta terenowego.
Ja kupiłem moją terenówkę za grosze a reszty kosztów żonie nie mówię i to jest najlepsze rozwiązanie

Jest ryzyko, musi być wybór.
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Auto dla dziada
A w życiu okazuje się że z Nissana most pancerny a reszta to zabawki. A ten egzemplarz wygląda godnie i będzie sprawować się poprawnie. Zadowolenia z jazdy. Dużo przygód z uśmiechem na twarzy.
Pamietajmy o Wołyniu.
Auto dla dziada
Paczpan w emiratach na zimówkach jeżdżą
Bilex, na pewno wiesz skąd go sprowadzasz? 
Bilex, na pewno wiesz skąd go sprowadzasz? 
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Auto dla dziada
Do jazdy po piachu spuszcza się powietrza, może miękka zimówka też się przydaje przy okazji 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- ptk22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Raczej zimówki mało były im potrzebne, dlatego sprzedali na zimowych oponach
- ptk22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Super, że z Afryki bo jest od razu wypiaskowany przed konserwacją 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
Auto dla dziada
Żart może i śmieszny ale co Ty miałeś z geografii....?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Auto dla dziada
Takim jest łatwiej. Wszystko im jedno czy piją w Szczawnicy czy szczają w piwnicy. 
- ptk22 (15 lip 2021, o 23:21)
- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Kolejny (chyba 5 juz) członek rodziny N Hyundaia. Wydaje się być konkurentem dla Octavii RS.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Auto dla dziada
Z opisu pod filmikiem:
Wygląda, że jeszcze, chociaż już pewnie niedługo, powstają samochody które mógłbym mieć.
wychodzi, że będzie też z manualną skrzynią! Brawo Hultaj!Transmission: N 8-speed DCT/6-speed MT
Wygląda, że jeszcze, chociaż już pewnie niedługo, powstają samochody które mógłbym mieć.
- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Kiedyś to były dziady. Dziś już nie ma dziadów...
O tym ze Skoda w paski @jarmaj pewnie coś napisze ;)
O tym ze Skoda w paski @jarmaj pewnie coś napisze ;)
Auto dla dziada
A moja zabawka już miesiąc opóźniona w transporcie.
Rotterdam nie wyrabia, statki czekają albo kontenery nie wypływają z portów przeładunkowych.
Mój wyruszył wczoraj dopiero z Pireusu, który jak się okazuje jest portem...chińskim. Przejętym w całości.
Ciekawa sprawa.
Rotterdam nie wyrabia, statki czekają albo kontenery nie wypływają z portów przeładunkowych.
Mój wyruszył wczoraj dopiero z Pireusu, który jak się okazuje jest portem...chińskim. Przejętym w całości.
Ciekawa sprawa.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Auto dla dziada
No Chinole już dawno ich kupili.
Za 368 mln euro sprzedali go Chińczykom. Chiński armator COSCO (China Ocean Shipping Company) przejmuje większość udziałów greckiego portu w Pireusie. ... Według informacji greckiego funduszu prywatyzacyjnego za 67 proc. udziałów w porcie Grecja otrzyma 368,5 miliona euro
Dolce far niente 
Auto dla dziada
Taki mały kryzys finansowy i coś musieli zrobić żeby nie beknęły niemieckie i francuskie banki, co nieco sprzedali i pozmieniali
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Auto dla dziada
Kiedyś była tu rozmowa o traktorach Porsche, a okazuje się, że i dla frakcji Wierzgającego Łosia też może być coś, czym można wzbogacić swoją kolekcję
http://www.gieldaklasykow.pl/volvo-bm-4 ... azowiecka/

http://www.gieldaklasykow.pl/volvo-bm-4 ... azowiecka/
- inquiz (14 sie 2021, o 12:29)