https://rab.equipment/eu/expedition-8000-suit
pytania z cyklu "dziwne"
pytania z cyklu "dziwne"
To pidżama na zimę 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
pytania z cyklu "dziwne"
Widziałem. Na biegun się nie napędzam.Bilex pisze: ↑18 sty 2022, o 21:43Eeee… nie gadaj, mają też coś dla ciebie![]()
Busik, co kupiłeś?
Dolce far niente 
pytania z cyklu "dziwne"
nie tego z Rawicza, tylko z Krotoszyna 
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
pytania z cyklu "dziwne"
@FUX kupuj dla całej rodziny. Przy obecnych cenach energii zwroci się po jednym sezonie grzewczym. ;)FUX pisze:Widziałem. Na biegun się nie napędzam.Bilex pisze: ↑18 sty 2022, o 21:43Eeee… nie gadaj, mają też coś dla ciebie![]()
Busik, co kupiłeś?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
pytania z cyklu "dziwne"
henri lloyd przez ostatnie 5 lat upadl jakosiowo na pysk.
zobacz wellensteyn.
zobacz wellensteyn.
pytania z cyklu "dziwne"
wiem, że gdzieś był wątek w tym temacie, ale forum dziś sypie krzaczkami na wszelkie zapytania wyszukiwania po słowie OBD 2...
szukam apki na tel Android do diagnostyki silnika i jednocześnie skrzyni biegów AT - która się w miarę aktualizuje
czytnik na bluetooth działający z każdą apką
czy coś forum poleca?
PS. Nie dotyczy Subaru
bo jak większość tu, już nie posiadam 
szukam apki na tel Android do diagnostyki silnika i jednocześnie skrzyni biegów AT - która się w miarę aktualizuje
czytnik na bluetooth działający z każdą apką
czy coś forum poleca?
PS. Nie dotyczy Subaru
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
pytania z cyklu "dziwne"
Nie wiem czy jest jakaś diagnostyka skrzyni ale kiedyś używałem Torque.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
pytania z cyklu "dziwne"
busik, ja mam https://sdprog.com/ Oprogramowanie plus interfejs BT
Używałem do Subaru i byłem zadowolony z funkcjonalności. W przypadku Alfy ograniczyłem się do sprawdzenia, czy działa - nie wywaliło mi dotąd żadnego błędu, więc nie mam potrzeby używać.
Przy nowszych samochodach może się okazać, że masz zablokowane kasowanie błędów, to znaczy możesz tylko odczytać błędy. W takim przypadku będziesz potrzebował bypass bramki Security Gateway (SGW)
Używałem do Subaru i byłem zadowolony z funkcjonalności. W przypadku Alfy ograniczyłem się do sprawdzenia, czy działa - nie wywaliło mi dotąd żadnego błędu, więc nie mam potrzeby używać.
Przy nowszych samochodach może się okazać, że masz zablokowane kasowanie błędów, to znaczy możesz tylko odczytać błędy. W takim przypadku będziesz potrzebował bypass bramki Security Gateway (SGW)
pytania z cyklu "dziwne"
Na temat tego sdprog różne opinie czytałem, ale w sumie mogę potestowac różne 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
pytania z cyklu "dziwne"
Pytania z cyklu dziwne, czy to forum jeszcze żyje? Czy ktokolwiek ma jeszcze Subaru? Tyle dziwnych pytań, a pewnie żadnej odpowiedzi 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 200 razy
pytania z cyklu "dziwne"
Cześć Witek.

Skoro udało Ci się zalogować, to raczej tak.
Podobno tak.
No właśnie....Lokalizacja: o mnie wiesz?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
pytania z cyklu "dziwne"
pogłoski o śmierci są cokolwiek przesadzone
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
pytania z cyklu "dziwne"
Ledwie przędzie... Jak wcześniej tylko tu można było coś poczytać czy napisać i nikt nie polecał tylko stacji czy części OEM, tak teraz cisza..
U mnie Biba nadal w garażu, ale do roboty kielichy i nadkola... O ile sytuacja w naszym kraju się drastycznie nie zmieni i nie będę zmuszony sprzedać, to termin roboty o ile nie zrezygnuję na wrzesień przyszły rok.. a muszę 15lat młodszym ShitVolksGolfem śmigać jak śnieg spadł... Żadnej frajdy ślizgania, bardziej obawy... ;) Sąsiad w zeszłym msc nowego XV wrzucił, BF w poniedziałek odebrał oczekiwanego OB2,5... Coś jeszcze na rynku jest...
Chyba coś jak "ruda" zżera forum
U mnie Biba nadal w garażu, ale do roboty kielichy i nadkola... O ile sytuacja w naszym kraju się drastycznie nie zmieni i nie będę zmuszony sprzedać, to termin roboty o ile nie zrezygnuję na wrzesień przyszły rok.. a muszę 15lat młodszym ShitVolksGolfem śmigać jak śnieg spadł... Żadnej frajdy ślizgania, bardziej obawy... ;) Sąsiad w zeszłym msc nowego XV wrzucił, BF w poniedziałek odebrał oczekiwanego OB2,5... Coś jeszcze na rynku jest...
Chyba coś jak "ruda" zżera forum
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
pytania z cyklu "dziwne"
Cześć Witek! Kopę lat
Jak Twój Abarth się ma? Niedawno Cię wspominałem jak w Łodzi jeździłeś na 3 kołach
- Witek
- 6 gwiazdek
pytania z cyklu "dziwne"
Dobrze Cię widzieć
Właśnie, to kolejne pytanie, dlaczego zmieniono "Skąd" na "lokalizacja". To nie pasuje do tego forum!
I Ciebie też
Wzajemnie. Widzę, że coś Ci się "flota" zmieniła
Wypraszam sobie, on ma za dobry zawias, aby jeździć na 3 kołach i pozycja sikającego psa jest mu obca!
A w tej chwili wygląda tak:
- Witek
- 6 gwiazdek
pytania z cyklu "dziwne"
Też mam kilka podobnych tematów i jeszcze jeden, ale co się pytam i kogoś znajduję, to się okazuje że lepiej nie tam robić. Lista warsztatów, które nie potrafią robić wedle technologii się wydłuża, a porządnych brak i problem z dziadkiem Piotrusiem Drugim jest:(
pytania z cyklu "dziwne"
Czasy dziwne, lepiej kurs spawania niż jakiekolwiek studia. Jeden kielich krzyczą po 5-6K, całe podwozie piaskowane i zabezpieczane (w zależności od materiału) 8-16K...
Terminy przyjęcia do realizacji nawet do 2 lat.. Na pierwsze miejsce wskakują nówki, bo łatwiej oczyścić i w konserwę wrzucić... A ludziska z salonu od razu do nich walą.
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 85 razy
- Polubione posty: 234 razy
- JARP
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru Libero 1200 Allrad
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 51 razy
pytania z cyklu "dziwne"
Nie ma to jak porządna obsesja!
... jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było...