jarmaj pisze:Latem odwołuję się odcinki bo deszcz spadł, teraz bo ślisko... Chyba powoli dojrzewam do zaprzestania interesowania się rajdami, a przynajmniej tą karykaturą która z nich się robi...
jarmaj pisze:Na Cieszyńskiej Barbórce poodwoływano poranne oesy bo było….. za śliko…
Nie no, chyba sobie jaja robicie czy już wszystkich w tym kraju powaliło??? Pamiętam jak kilka lat temu walnęła taka zima że na Barbórce jechało się w śniegu po kolana i nikt nie odwołał odcinków z powodu braku piaskarki, żenada
Azrael pisze:Czyli w Czechach się da jechac bez kolców?
W Czechach się wiele rzeczy da, nawet jeśli tamtejsze leśne dziadki też podkładają kłody pod nogi. Oczywiście, gdy czytasz sprawozdania polskich dziennikarzy, to przeczytasz, że bezpieczeństwo jest na niskim poziomie, etc. ale tam jeżdżą tabuny amatorów, a próby w ich kręciołach mają często więcej km niż nasza trzecia liga.
Azrael pisze:Czyli w Czechach się da jechac bez kolców?
A da się. I wszyscy przy tym się świetnie bawią, i nikt w nikogo nie przygrzał, pomimo że nie wszyscy jechali w tą stronę w którą należało jechać. Dziwne. To tak niedaleko, ale jakby za siedmioma morzami, siedmioma górami....
No i mamy naszą rzeczywistość. Nie tylko śnieg i lód przeszkadza, ale również błota jest za dużo Że też MPO nie wyczyściło trasy rajdu
autoklub: "Po zapoznaniu z trasą zawodnicy mówią, że na Żeraniu jest dużo błota. Czołówka nie jest zachwycona tym pomysłem, ponieważ martwi się o dużo "syfu" na trasie."
A nie wiecie koledzy gdzie można oglądnąć relację z Karowej? Widziałem gdzieś, że na jakimś TVP Sport jest ale nie mogę tego znaleźć na moim Cyfrowym Polszmacie, a na ITVP będzie?
A ja tam bylem razem z Galem.
Siedzielismy obok beczki.
Moja opinia - nudaaa. Widac tylko jeden kawalatek. Zero emocji. W domu zobaczylem koniec, od razu lepiej.
Podejrzewam, ze przyjemnosc z bycia na odcinku specjalnym polega chyba na jakiejs nieokreslonej nobilitacji, ze sie tam bylo, a nie na wrazeniach.
No dobra, ladnie popatrzec jak baczki ktos kreci. Ale czy warto tam siedziec i raz na kilka przejazdow zobaczyc cos takiego, czy lepiej zobaczyc cale przejazdy?
Na przyklad trzy ostatnie w zblizeniu i dobrej jakosci?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.