Sylwester 2008/2009
Re: Sylwester 2008/2009
a ja z moją połówką planujemy jednak wybyć z domu na okres przełomu roku. Jest możliwe jeszcze gdzieś w okolicach polskich górek zaklepać jakąś kwaterkę? 

FUX pisze:Wątpię, chyba, że na kompletnym wygnajewie...
Jak sie ma polowke, to akurat. Nikt sie nie bedzie chcial podlaczyc.
g.
różne są połówki, jednymi aż miło się z kimś dzielić - drugimi wręcz przeciwniegruby pisze:FUX pisze:Wątpię, chyba, że na kompletnym wygnajewie...
Jak sie ma polowke, to akurat. Nikt sie nie bedzie chcial podlaczyc.
g.

Nie ma takiej polowki, ktora warto byloby sie dzielic.naLeśnik pisze:różne są połówki, jednymi aż miło się z kimś dzielić - drugimi wręcz przeciwnie
g.
najlepsze połówki to są te z lodówki... 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
To tak reasumujac gdzie jest Sylwek bo nie nadarzam w wątku

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ok to sie zapowiada dosc domowo!! 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
znaczy komfortowo :)MAZI pisze:Ok to sie zapowiada dosc domowo!!
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
I dosyc oszczędnieMAZI pisze: Ok to sie zapowiada dosc domowo!!![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Czy ja wiem? Paluszki, chipsy, alkohol... uzbiera sięKruszyn pisze:I dosyc oszczędnieMAZI pisze: Ok to sie zapowiada dosc domowo!!![]()
więcej będzie na beznizene w nowym roku

Choć z drugiej strony odpada fryzjer, tipsy i sztuczne rzęsy

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
No i odpada hotel w Zakopcu za 5900 PLN (o gwiazdce nie wspomnę )Doxa pisze: Czy ja wiem? Paluszki, chipsy, alkohol... uzbiera się
Choć z drugiej strony odpada fryzjer, tipsy i sztuczne rzęsy![]()

Kruszyn, co Ty opowiadasz
Ja będę siedzieć na Forum właśnie z tego hotelu...

Ja będę siedzieć na Forum właśnie z tego hotelu...

barbie, w to akurat nie wątpiłem ....Funkcja zobowiązuje 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Zakopiec nie to nie jest to
Biesy to jest klimacik prawdziwi turyści KSU i te sprawy
Pozdrawiam Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych.

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Rozwinięcie jakieś, bo nie czję bazy...Gump pisze: Biesy to jest klimacik prawdziwi turyści KSU i te sprawy

Dolce far niente 

Yyy... Bieszczady to fajny klimat, prawdziwi turyści w swetrach z owczej wełny i ubłoconych traperach, przygrywa kapela punkowa KSU i "te sprawy"(tu już nie podejmuję się interpretacji
) 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Tia, biesy. Obdzwoniłem wszystkie zadupia w Bieszczadach i wszędzie nadkomplety mają 

- Gump
- 5 gwiazdek
Widocznie póżno obdzwaniałeś najlepiej w pażdzierniku dzwonić 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Gump, ja się tydzień temu dowiedziałem dopiero, że będę miał wolne po świętach...
- Gump
- 5 gwiazdek
Rozumiem nie każdy może zaplanować dużo wcześniej urlop może na drugi rok się uda ale w stolicy Biesów czyli Ustrzykach Górnych bądż w Wołosatym trzeba dużo wcześniej planować nocleg .Pozdrawiam z zasypanych śniegiem Ustrzyk Górnych
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
to tak jak ja - i teraz albo będę siedział w domu do 5 stycznia jak gupek albo z nudów zwiedzę Roztocze - tylko szkoda że bez śnieguBergen pisze:Gump, ja się tydzień temu dowiedziałem dopiero, że będę miał wolne po świętach...

No i jak przygotowania do Sylwka ???? Dalej wszyscy w domkach i przy kompie będą spędzać