A w ogóle to czuję się jak na froncie: ciągłe wybuchy i rozbłyski, w świetle lamp halogenowych palących sie pod okapami widać snujący się dym, z rzadka przemykają sylwetki ludzi...
Sylwester 2008/2009
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Sylwester 2008/2009
Wszystkim zdrowia i szczęśliwości!
A w ogóle to czuję się jak na froncie: ciągłe wybuchy i rozbłyski, w świetle lamp halogenowych palących sie pod okapami widać snujący się dym, z rzadka przemykają sylwetki ludzi...
Sznaucer siedzi w łazience...Bouvier leży mi na nogach...no psy obronne wybitnie... 
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych rodzin w Nowym Roku 

A moje się wyszczekały od popołudnia i teraz śpiąBilex pisze:Sznaucer siedzi w łazience...Bouvier leży mi na nogach...no psy obronne wybitnie...
Ostatnio zmieniony 1 sty 2009, o 01:21 przez Doxa, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Bilex pisze: Bouvier leży mi na nogach...
A od kiedy to Krowiaki są psami obronnymi
A moj kot na parapecie i patrzy na pokaz ogni 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Najlepszego w Nowym Roku! 
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Konto usunięte pisze: A od kiedy to Krowiaki są psami obronnymipasterskie przecie..
Poinformuj o tym naszego listonosza, który kiedyś przez zamkniętą bramę stracił torbę ....
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Aby nasze dzieci w nowym roku mialy bogatszych rodzicow
I ogolne pozdrowienia od maniakow poszukiwaczy dla maniakow jedynej slusznej marki.
I ogolne pozdrowienia od maniakow poszukiwaczy dla maniakow jedynej slusznej marki.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Terier rosyjski tez.... służył w obozach na syberiiKonto usunięte pisze: Owczarek niemiecki też pies pasterski, a w Wehrmachcie służył![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Kryzys w tym roku - już po kanonadzie, a w zeszłym roku to do pierwszej trwała 
A podobno dawno sie kolo Jeleniej Góry skończyłyLouCyphre pisze: moselskimi odpowiednikami
Dolce far niente 
To Ty czytasz jakieś wątki poza Technicznym..?Bergen pisze:Gal nas odwiedził! Najlepszego, Galu!
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
FUX, Zanabyłem pokątnym sposobem
Wszystkiego Dobrego Przyjaciele :)
A propos piesków to mój wehrmachtowy owczarek omało dziś nie połknął petarardy, skubany ma taką akcję że rzuca się na broń palną i jej repliki strzelające kulkami (nigdy nie był szkolony), na petardy i inne niewybuchy :d. Pies żyje 1:0, dla Bruna pogromcy petard :d
A ja się sparzyłem za wcześnie odpaloną racą ale i tak było warto
Najlepszego
Wszystkiego Dobrego Przyjaciele :)
A propos piesków to mój wehrmachtowy owczarek omało dziś nie połknął petarardy, skubany ma taką akcję że rzuca się na broń palną i jej repliki strzelające kulkami (nigdy nie był szkolony), na petardy i inne niewybuchy :d. Pies żyje 1:0, dla Bruna pogromcy petard :d
A ja się sparzyłem za wcześnie odpaloną racą ale i tak było warto
Najlepszego
U mnie nadal trwaKonto usunięte pisze:Kryzys w tym roku - już po kanonadzie, a w zeszłym roku to do pierwszej trwała
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Konto usunięte, i zapadła cisza nie do wiary ..... 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Groza o smaku miętowym powiało...

http://wwojnar.com/
A juz miałem pisać czy żyjecie ......a tu takie wejście 
Dżisuz.... ... .... Ale wjechali chłopaki
Smak miętowy w tym przypadku słabo oddaje nastrój, to jest smak grozy bez rozluźniającego posmaku mentosa
Smak miętowy w tym przypadku słabo oddaje nastrój, to jest smak grozy bez rozluźniającego posmaku mentosa
remek, życzę Ci w nowym roku żeby nie było u Barbie zmywacza do paznokci
I dajcie zdjęcia dziewczyn
I dajcie zdjęcia dziewczyn
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Wszystkiego najlepszego! Obysmy spotkali się w tak samo niezłych nastrojach za rok. I żebyśmy wszyscy zostali moderatorami na jakimś forum. Dowolnym 
Luckowi niech się rodzą dzieci. Arno niech wreszcie coś kupi, Vibowit niech mnie wreszcie konkretnie wyprzedzi w liczbie postów, Doxa niech ruszy niebo i ziemię żeby przyjechać do masłowa, WiS niech nie zostanie dziadkiem w tym roku, mały5150 niech wreszcie założy te obracające się murzyńskie kołpaki które ma w szafie, piter35 niech sprzeda rekordową liczbę samochodów, esilon swoje felgi, eteryczny i grzes67 niech przestaną robić sceny i wracają na ojczyzny łono, chorzy niech wyzdrowieją, zdrowi niech nie chorują, a ja i tak pozdrawiam wszystkich
zdrowie!
Luckowi niech się rodzą dzieci. Arno niech wreszcie coś kupi, Vibowit niech mnie wreszcie konkretnie wyprzedzi w liczbie postów, Doxa niech ruszy niebo i ziemię żeby przyjechać do masłowa, WiS niech nie zostanie dziadkiem w tym roku, mały5150 niech wreszcie założy te obracające się murzyńskie kołpaki które ma w szafie, piter35 niech sprzeda rekordową liczbę samochodów, esilon swoje felgi, eteryczny i grzes67 niech przestaną robić sceny i wracają na ojczyzny łono, chorzy niech wyzdrowieją, zdrowi niech nie chorują, a ja i tak pozdrawiam wszystkich
zdrowie!