Przyłączam sięesilon pisze:radekk został modem na forum z kropka![]()
gratulacje
Wreszcie będzie w stanie w ilości postów mnie przeskoczyć...Bilex pisze:jedyna osoba zalogowana w tej chwili na kropce to ... radekk![]()
Chodź do nas, co będziesz tak sam siedział - nikt teraz nie zobaczy...
nikt nikogo do niczego nie zmusza, chyba że piszesz pod przymusemLouCyphre pisze: mimo późnej pory zmusiłem moje gruczoły do
a kto Ci to powiedział i gdzie? Bo ja pierwsze słyszę, ale cóż niektórzy wszystko odbierają dosłownieLouCyphre pisze: Pozdro również dla zajaranych na funkcje
oj Fuxiu, Fuxiu, jak ja CięFUX pisze: Wreszcie będzie w stanie w ilości postów mnie przeskoczyć...![]()
esilon pisze:radekk został modem na forum z kropka
gruby był aktywny jeszcze tydzień temu więc o niego bym się póki co nie martwił, z reguły wyskakuje jak Filip z konopii w drażliwym (dla niego) temacieDoxa pisze:a gruby?
Doxa pisze:a gruby?
Mam! Mam!gruby pisze: Przeciez masz moj numer tel...
A po co ludzie maja telefony? Oczywiscie!Doxa pisze:Ale czy to znaczy, że mogę sobie zadzwonić jak mi Ciebie brak na forum?
Zdrowie nie pozwala mi chlejadowac...remek pisze:gruby, Ty sie lepiej wpisz na Chlejadki jakies.
O czym tu gadac - ja tylko nie wiem, czy kierownik, czy pilot dupa.remek pisze:Sie mi przypomnialo, ze kiedys wojowalismy o GTka w RSMP. Przy ognistym wieczorze se pogadamy
esilon pisze: a Kruszyn to gdzie ?
A ja się właśnie miałem zapytać gdzie Ty - pyskata gnidoChloru pisze:esilon pisze: a Kruszyn to gdzie ?
Mały jest to pewnie się gdzieś zgubił ;)