Tylko dlaczego od tej przyjemności jakiś dzisiaj połamany chodzę? ;)tadeklodz pisze:nie mogę Ciebie pozbawiać zdrowej przyjemności "pomachania" łopatą. To samo zdrowie i przyjemność
r.
Tylko dlaczego od tej przyjemności jakiś dzisiaj połamany chodzę? ;)tadeklodz pisze:nie mogę Ciebie pozbawiać zdrowej przyjemności "pomachania" łopatą. To samo zdrowie i przyjemność
W tym miejscu warto przypomnieć stary tekstGump pisze:Własnie dlatego,że Diabeł dobranoc mówi jest jak w RAJU
tam diabeł mówi dzień dobry :)tadeklodz pisze:tam diabeł mówi dobranoc.
No wiesz jak sie wchodzi w zakręty na osiedlu 110 km/h to tak jestvibowit pisze: Jeden zakręt mię się trochę wyślizgał i dzisiaj rano o mały włos a zdemolował bym płot sąsiadowi.
No to ja jak bywam, to trochę niżej, znajomych mam w okolicy Rabe i Polany. Ale do U.G. zaglądam, żeby w górki wystartować. Jak bym się latem wybierał (a planuję), to się odezwę.Gump pisze:najpiękniejsza miejscowość Ustrzyki Górne![]()
Dziwię się ,że część tych ludzi przyjeło mandat , ja bym nie przyjął i poszedł do śadu grodzkiego a później sprawę bym założył zarządowi drógFUX pisze: Piękna gołoledź żondzi...
41 aut w Poznaniu na wiadukcie rozbitych...
Nie jestem pewien czy jest coś do wygrania. Nigdzie nie jest napisane, że Zarząd Dróg ma usunąć gołoledź z drogi natychmiast, ale z całą pewnością kierowca ma zachować prędkość odpowiednią do warunków na drodze...Piter 35 pisze:Dziwię się ,że część tych ludzi przyjeło mandat , ja bym nie przyjął i poszedł do śadu grodzkiego a później sprawę bym założył zarządowi drógFUX pisze: Piękna gołoledź żondzi...
41 aut w Poznaniu na wiadukcie rozbitych...
piotrus pisze: (a propos - jak wkleić filmik z komórki 3gp ?)