Nawet się chwalą hehehe

...yyyy???...przecież ty węchu już nie masz...Arno pisze: Aż śmierdzi.
Co ty, to cfana bestja jest, z Hameryki sobie przywozi...walizkami...Gump pisze:Bilex węch i słuch w tym wieku jeszcze w normie tylko w kolejce po wiagrę trza stać
Nie dość że skamienielina, to jeszcze żywa! :Pmały 5150 pisze: Arno to jakaś szemrana jednostka jest![]()
ŁukaszG. pisze: po co od razu się gorączkować. najlepiej wszyscy marudzący niech idą do prawnika i skarżą. bezsens i typowe dla naszego społeczeństwa.
Obawiasz się że przypłynie kilka kanonierek i zrobi tu porządek?Bilex pisze: To się nazywa "zdobywanie nowych lądów"a kończy się jak zwykle... kolonializmem...
![]()
![]()
To trzeba zalożyć wątek, czego zsip wymienić na gwarancji nie chciało.inquiz pisze: Taka darmowa reklama każdemu sprzedawcy by sie przydała
"uno" musi być wymieniane razem z kołem dwumasowymmichal pisze: 5,2k PLN za sprzęgło z wymianą - uno z platyny być musi
inquiz pisze: A wypowiedzi z desantu są tutaj naprawdę śmieszne i nie przystają do klimatu
ŁukaszG. pisze: w związku z powyższym również się pożegnam życząc wszystkiego dobrego w związku ze zbliżającym się 8 marca![]()
To naprawdę ogromna szkoda, że nie wymienia się przy okazji silnika i skrzyni biegów...ŁukaszG. pisze:"uno" musi być wymieniane razem z kołem dwumasowymmichal pisze: 5,2k PLN za sprzęgło z wymianą - uno z platyny być musi
Widzę, że czytałeś ostatnio książkę "Podejmowanie trafnych decyzji"...ŁukaszG. pisze:w związku z powyższym również się pożegnam
FUX pisze: WR lub AK nie mają dość odwagi, aby tutaj OFICJALNIE się wypowiedzieć.
Wniosek:Ossa pisze: Pan nie musiał auta oglądać po prostu po 60 k km w wielu Lanosach pasek strzelał , laweta była w 30 min w serwisie dostałem zastępczego Lanosa , po 3 dniach odebrałem auto muszę przyznać załatwili wszystko 1 klasa .